5 idei de cadouri pentru femei la ziua de nastere. Bijuterii cu care nu poti da gres

Ziua de naștere a partenerei, mamei sau surorii tale este cu siguranță un eveniment ce trebuie sărbătorit în totalitate. Dacă vrei să îi oferi cel mai frumos cadou, dar nu ai încă o idee clară, bijuteriile reprezintă soluția ideală. Descoperă din articolul nostru ce fel de articole se potrivesc cel mai bine în funcție de persoana iubită și adu-i zâmbetul pe buze cu un dar din suflet. 

5 idei de cadouri pentru femei la ziua de naștere

Atunci când se apropie ziua cea mare, este important să speculezi din timp ce tip de cadou și-ar dori femeia iubită. Observă cu atenție ce tip de bijuterii poartă în viața de zi cu zi sau ce anume lipsește din colecția ei. Apoi, ia în considerare culorile ei preferate sau simbolurile care o definesc, când este vorba despre charm-uri. Nici mărimea potrivită de inel sau brățară nu trebuie neglijată, așa că te poți orienta după articolele pe care deja le deține. 

 

  1. Talismane pentru brățară

Talismanele pentru brățară îți oferă variate opțiuni în ceea ce privește alegerea lor. Dacă partenera ta deține deja un astfel de accesoriu, orientează-te în funcție de experiențele voastre împreună și oferă-i un charm care să-i amintească zilnic de relația voastră. Poate fi sub forma clasică de inimioară sau poate fi un charm cu inițiale. 

Mai mult decât atât, ia în considerare hobby-urile și pasiunile ei sau evenimentele recente care i-au adus bucurie. Fie că este vorba despre absolvirea unei școli, nașterea unui copil sau o frumoasă călătorie în care ați mers împreună, alegere talismane tematice care să o reprezinte. 

 

  1. Colier

Cu siguranță nu vei da greș dacă îi vei oferi femeii iubite din viața ta un colier elegant, pe care să-l poarte la evenimentele speciale sau unul simplu, casual, care poate fi asortat la orice ținută. Ai la dispoziție coliere cu pandantiv sau coliere de argint cu lanț, ideale pentru un look chic și delicat. 

Colecția Pandora te așteaptă cu zeci de modele diversificate, în nuanțe care variază de la argintiu la rose gold. Este de datoria ta să cercetezi în profunzime preferințele persoanei a cărei zi de naștere urmează și să-i oferi bijuteria perfectă. În orice caz, ia în considerare și dimensiunea colierului consultând ghidul de pe site-ul nostru

 

  1. Cercei

O pereche de cercei este mereu binevenită în cutia de bijuterii a oricărei femei. Și aceste bijuterii se împart în categoria casual sau elegant, așa că gândește-te la ocaziile speciale care se apropie în viața persoanei iubite. Dacă urmează să participați la un eveniment împreună cât de curând, optează pentru cercei lungi și strălucitori, numai buni pentru rochiile lungi și rafinate.

În schimb, dacă vrei să oferi un dar ce poate fi purtat zilnic, îți recomandăm cerceii de mici dimensiuni, cu șurub sau tortiță. Designul acestora variază în ceea ce privește culorile, dar și pietrele semiprețioase sau forma pe care o au. Un dar deosebit îl reprezintă cerceii în formă de floare, foarte feminini și plini de farmec. 

 

  1. Brățară

Brățările pot fi concepute special pentru talismane sau pot fi clasice, fixe, cu verigi sau cu perle. Fiecare dintre aceste opțiuni este o alegere excelentă, însă ia în considerare și gusturile persoanei iubite. Ziua de naștere a unei femei este în general un eveniment special, indiferent de vârsta pe care o sărbătorește. Dacă știi, de exemplu, că preferă bijuteriile cât mai simple, dar de efect, optează pentru o brățară din piele împletită în culoarea ei preferată.

Nici brățările extravagante, din aur roz de 14k nu sunt de neglijat. Acestea se potrivesc de minune la ținutele elegante, dar și în cadrul întâlnirilor importante de afaceri. O altă opțiune o reprezintă brățările cu dimensiune ajustabilă, astfel încât să fii sigur că se va potrivi perfect pe încheietură.  1. Inel de logodnă

În funcție de femeia căreia vrei să-i faci o surpriză, poți alege să faci un pas extra și să îi oferi în dar un inel deosebit de logodnă. Tot în colecția Pandora vei găsi numeroase opțiuni în ceea ce privește culoarea și aspectul acestuia, așa că gândește-te din timp și analizează fiecare articol în parte. Nimic nu este mai frumos decât o cerere în căsătorie chiar de ziua unei femei, însă la fel de important este și să alegi inelul ideal. 

Dacă partenera ta este încântată de filmele Disney, poți opta pentru un inel inspirat din Frumoasa și Bestia. În schimb, dacă preferă bijuteriile strălucitoare și impozante, oferă-i un inel de logodnă clasic, cu halo rotund strălucitor. Cu siguranță nu poți da greș cu această idee de cadou, așa că asigură-te că și modul în care i-l oferi este la fel de spectaculos. 

Ține cont de recomandările noastre și oferă-i femeii iubite din viața ta cea mai frumoasă zi de naștere!

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->