Cadouri de 8 martie: 5 idei de bijuterii pe care le poti darui

Se apropie Ziua Femeii și ai nevoie de inspirație pentru cadourile pe care le vei oferi mamei sau partenerei tale? Noi îți venim în ajutor prin câteva sugestii care să te ajute să iei cea mai bună decizie. Află ce fel de bijuterii le poți oferi doamnelor speciale din viața ta, care să le aducă un zâmbet pe buze și să le amintească mereu de tine.

 

5 idei de bijuterii pe care să le dăruiești de 8 martie

Orice femeie se va bucura să primească bijuterii în ziua ei specială. De aceea, este important să ții cont de preferințele fiecăreia și să speculezi cu ceva timp înainte pentru a te asigura că alegi modelul potrivit. Îți oferim mai jos 5 idei pe care să le pui în aplicare în funcție de tipul de relație pe care îl ai cu cealaltă persoană. Fiecare femeie merită să fie sărbătorită în această zi, așa că alege în funcție de instinct!

 

  1. Inel de logodnă

Ce cadou mai frumos îi poți face partenerei tale de viață decât un inel de logodnă venit când se așteaptă mai puțin? Ziua de 8 martie este ocazia perfectă pentru ca voi doi să vă uniți destinele și să vă oficializați iubirea prin intermediul acestui splendid simbol. Un inel de logodnă reprezintă promisiunea viitoarei căsătorii și a unei vieți împreună pline de abundență și iubire. 

Noi îți recomandăm să alegi un model care să vă reprezinte pe amândoi și relația pe care v-ați construit-o până în prezent. De aceea, cea mai sigură cale este simplitatea. Ceea ce contează cel mai mult sunt sentimentele pe care vrei să le transmiți prin intermediul darului tău, așa că alege cu sufletul.  

 

  1. Inel de argint Pandora

Inelele de la Pandora au modele unicate, numai bune de a fi dăruite femeilor speciale din viața ta. Poți alege în funcție de culoarea preferată a celeilalte persoane sau de piatra ei norocoasă. Atât mama, cât și sora sau colega ta de la serviciu se vor bucura să primească un astfel de cadou rafinat, pe care îl pot purta în fiecare zi pe deget. 

Iubita sau soția ta se va bucura de un model cu inimioară, care să-i amintească mereu de tine. Poți opta, de asemenea, și pentru un inel Pandora cu trandafir sau pietricele colorate care să îi aducă zâmbetul pe buze atunci când îl poartă la diverse evenimente speciale. 

 

  1. Charm pentru brățară

Talismanele pentru brățară sunt daruri minunate pentru orice femeie din viața ta. Trebuie doar să ții cont de modelul ales astfel încât să se potrivească preferințelor celeilalte persoane. De exemplu, poți opta pentru un talisman cu pietre colorate în nuanța preferată a celei pe care o ai în minte. Dacă știi că este pasionată de călătorii, îi poți oferi de 8 martie un charm în forma globului pământesc. 

Pentru partenera de viață, alege un talisman în formă de inimioară, simplu sau colorat, pe care să-l adauge la colecția ei. În cazul mamei tale, îi poți oferi un charm cu textul “mom” care să-i provoace o stare de bucurie și recunoștință. Dacă în viața ta există cineva care tocmai a absolvit o școală, poți alege un talisman special fabricat pentru anul în curs. Personalizează-ți cadoul și cu siguranță nu vei da greș astfel.  

 

  1. Colier cu pandantiv

Colierele cu pandantiv sunt daruri excelente pentru femeile apropiate din viața ta. Poți alege un astfel de colier cu pandantiv în formă de steluță asimetrică sau copacul vieții pe care să-l oferi surorii sau mamei tale. Iubita sau soția ta se va bucura să primească un colier cu pandantiv în formă de inimioară colorată sau poate că unul în formă de inel o va încânta mai tare. 

Orice ai alege, asigură-te că modelul se potrivește persoanei la care te-ai gândit și că va fi pe gustul său. Ia în calcul și dimensiunea colierului și optează pentru modelele reglabile în cazul în care nu ești sigur. Anumite modele pot fi purtate în fiecare zi, iar altele sunt potrivite pentru evenimentele speciale. Alege varianta care ți se pare ideală în funcție de cealaltă persoană și bucură-te de reacția ei când îl va primi. 

 

  1. Cercei

Cerceii sunt un tip de bijuterie care poate fi oferit cadou indiferent de relația dintre tine și cealaltă persoană. Dacă vrei să îți impresionezi șefa de la muncă sau o colegă alături de care lucrezi, această opțiune este cea mai potrivită. Alege un set de cercei de mici dimensiuni, care să fie potriviți pentru purtarea de zi cu zi. Dacă nu cunoști foarte bine gusturile celeilalte persoane, mergi pe varianta cea mai simplă și astfel nu vei da greș.

Dacă vrei să îi oferi un cadou extravagant iubitei sau soției tale, poți opta în schimb pentru o pereche de cercei lungi, potriviți ocaziilor speciale din viața voastră. În special dacă urmează să participați la o nuntă sau un botez în viitorul apropiat, acest dar va fi atât plăcut, cât și foarte practic.

 

Nu este greu să le faci pe femeile din viața ta să zâmbească prin intermediul bijuteriilor alese. Observă-le gusturile și preferințele și alege în funcție de aceste criterii. 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->