Cadouri de Mos Nicolae pentru iubita: Sfaturi si recomandari

Cadouri Pandora Mos Nicolae

Prima lună de iarnă înseamnă și multe cadouri de cumpărat pentru cei dragi. Noi îți venim în ajutor cu câteva idei de cadouri de Moș Nicolae pentru iubita ta de care se va bucura cu siguranță. Află de ce să ții cont atunci când vrei să alegi cadoul ideal și cum îți poți face partenera să zâmbească în perioada sărbătorilor. 

 

 

Când se oferă cadoul de Moș Nicolae?

În cazul copiilor, Moș Nicolae apare în noaptea de 5 spre 6 decembrie pentru a le lăsa dulciuri și alte mici cadouri în ghetuțe. Dacă ideile tale de cadou pentru iubită presupun o plimbare, o cină romantică sau orice alt lucru care nu e un obiect, îi poți lansa invitația în noaptea de 5 decembrie. Cel mai probabil veți prinde miezul nopții împreună, iar atunci îi poți oferi și un obiect material ca semn al iubirii tale pentru ea. 

Nu este însă greșit nici să urmezi varianta clasică și să îi faci o surpriză atunci când se trezește. Dacă nu și-a pregătit ghetuțele, îi poți lăsa cadoul împachetat frumos pe pernă sau în fața ușii dormitorului pentru a-l vedea în dimineața de Moș Nicolae și a resimți bucuria din copilărie.

Cum alegi cadoul ideal?

Cadouri de Craciun Pandora

Ține cont de hobby-uri

Fiecare persoană are interese și pasiuni diferite, așa că este important să fii atent la astfel de detalii pentru a-i face un cadou de Moș Nicolae pe placul ei. Printre cele mai populare hobby-uri se enumeră: cititul, grădinăritul, desenatul, gătitul sau craftingul. Orientează-te la cadouri speciale pentru ea care să aibă legătură cu activitățile ei preferate. 

Fii atent la conversațiile cu ea

De obicei, atunci când se apropie o sărbătoare, o aniversare sau o zi specială în care se oferă cadouri, femeile tind să arunce diverse ponturi pentru a sublinia lucrurile de care au nevoie și pe care și le doresc. Dacă o cunoști suficient de bine, vei putea observa schimbările din tonul vocii atunci când menționează în treacăt un obiect care i-a atras atenția sau o dorință neîmplinită încă. 

Personalizează cadou

Orice sărbătoare este și un prilej de a sărbători relația voastră și sentimentele care vă țin împreună, așa că nu e deloc greșit să alegi un cadou personalizat pentru iubita ta. Fie că este o ramă cu poze cu voi, un album foto sau o brățară cu inițialele voastre, cu siguranță se va bucura să primească un dar care să-i amintească mereu de tine. 


Citește și articolul nostru cu idei de cadouri pentru femei cu ocazia zilei de naștere.

 

Idei de cadouri potrivite pentru iubită

Cadouri Pandora

  • Talismane matching

Dacă amândoi purtați brățări cu charmuri sau coliere, poți alege un set de talismane care să facă parte dintr-o pereche. Pot fi două jumătăți de inimă sau alte simboluri care să vă reprezinte. Este un pachet cadou pentru iubită pe care cu siguranță îl va aprecia. 

 

  • Cercei

Cerceii sunt o alegere clasică, dar sigură atât timp cât îi cunoști gusturile iubitei tale. Observă ce tip de bijuterii poartă în general, dacă sunt din aur, argint sau cu pietre și încearcă să alegi o pereche de cercei asemănătoare sau care să o reprezinte. Este un cadou de Moș Nicolae ideal pentru persoana iubită. Ai grijă doar să alegi un model pe gustul ei.  

 

  • Colier

Un colier este o bijuterie pretențioasă, care trebuie aleasă atât în funcție de gusturile persoanei, cât și ținând cont de ocazia unde îl va purta. Îți recomandăm să alegi un colier de toată ziua, astfel încât să poată fi purtat cu orice ținută pentru ca iubita ta să nu fie nevoită să îl dea jos prea des. 

 

Citește și articolul nostru despre cum se curăță bijuteriile de argint

Bratara Pandora Craciun

  • Parfum

Parfumurile nu trebuie să fie scumpe pentru a fi speciale, însă gusturile rafinate vor putea face imediat diferența. Dacă iubita ta are o colecție mică de parfumuri sau dacă, dimpotrivă, folosește mereu unul anume și e pe care să se termine, nimic nu ar fi mai plăcut decât să primească o sticluță nouă. Speculează situația și, dacă vrei să o surprinzi, alege un parfum al cărui miros îți amintește de ea. Cu siguranță orice femeie s-ar bucura de un astfel de cadou personalizat. 

 

  • Cărți

Dacă iubita ta este pasionată de lectură și nu pare a avea niciodată suficiente cărți, cu siguranță vei reuși să o impresionezi cu niște titluri noi pentru bibliotecă. Ai grijă să nu cumperi însă o carte pe care o deține deja sau într-un gen literar care nu-i place. Cel mai bine este să o întrebi din timp care sunt autorii ei preferați și să observi ce citești pentru a nu da greș cu cadoul de Moș Nicolae. 

 

  • Pijamale

Nimic nu amintește mai mult de inocența copilăriei decât să primești o pereche de pijamale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Poți să optezi fie pentru un set de pijamale sexy din mătase, fie pentru un cadou amuzant și simpatic cum ar fi o pijama dintr-o bucată, pufoasă și eventual cu o glugă cu urechi. 

Există și varianta pijamalelor călduroase cu model de Crăciun dacă vrei să intrați în spiritul sărbătorilor mai repede.  

 

  • Cina romantică

Dacă ai plănuit o cină romantică, asigură-te mai întâi că amândoi sunteți disponibili în noaptea de 5 decembrie. Poți să te ocupi de rezervare mai întâi și să te asiguri că în meniu se regăsesc felurile ei preferate de mâncare. Nimic nu spune “te iubesc!” mai mult decât timpul petrecut împreună. Poți alege însă și un “wifegift” din colecția noastră pentru a te asigura că a înțeles mesajul tău. 

 

Există multe opțiuni pentru a oferi cele mai bune cadouri de Moș Nicolae pentru iubita ta. Cu siguranță ea nu-și dorește decât să fii atent la nevoile ei și să petreceți timp de calitate împreună. Folosește-ți instinctul și catalogul nostru online drept sursă de inspirație!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->