Cele mai frumoase bijuterii pe care sa le oferi cadou femeilor: 9 recomandari

 

Cele mai frumoase cadouri vin adesea ambalate în cutii mici. Este un lucru bine cunoscut de orice femeie, deoarece bijuteriile reprezintă unele dintre cele mai frumoase și pline de semnificație daruri ce pot fi oferite unei doamne sau domnișoare. Elegante și prețioase, ele reprezintă adevărate declarații de rafinament și stil personal, iar femeile în mod special și nu numai au fost atrase din cele mai vechi timpuri de astfel de podoabe.

În ghidul de mai jos îți prezentăm câteva recomandări despre cum să alegi cele mai inspirate bijuterii pentru a le oferi cadou unei persoane dragi și apropiate din viața ta, fie că este vorba despre iubita, mama sau bunica ta, în funcție de ocazia și mesajul pe care vrei să le transmiți.

 

Cum alegi cele mai frumoase cadouri pe care să le dăruiești?

Știm că, pentru un bărbat, poate fi uneori o adevărată provocare să aleagă cea mai potrivită bijuterie pentru femeia căreia dorește să-i ofere un dar deosebit. Într-adevăr, preferințele unei reprezentante a sexului frumos pot fi uneori mai dificil de descifrat, și, în plus, trebuie avute în vedere anumite criterii atunci când dorești să surprinzi o doamnă sau domnișoară specială din viața ta cu un cadou atent ales. Din acest motiv, venim în întâmpinarea ta cu câteva soluții și propuneri de care să ții cont. 

 

 • Ține cont de relația dintre voi

Chiar dacă o bijuterie reprezintă oricând o alegere potrivită de cadou pentru o doamnă sau domnișoară, este important să ții cont de relația pe care o ai cu persoana respectivă. Îți poți surprinde iubita cu un talisman din argint plin de semnificație, care să o facă să zâmbească, dacă urmează să aniversați un moment special din viața voastră, sau poți să ții cont de pasiunile și preferințele personale ale surorii sau mamei tale, și să le oferi de exemplu o bijuterie personalizată care să reflecte acest lucru, atunci când te pregătești să oferi pentru una dintre ele un dar aniversar. 

 

 • Ține cont de vârstă

Vârsta este un alt criteriu esențial pentru alegerea cadoului potrivit și poate să fie chiar un subiect sensibil în acest sens. Cu toate acestea, poți găsi pandantivele și seturile potrivite în fiecare caz. 

De exemplu, adolescentele preferă bijuteriile mici și delicate cu charmuri sau totemuri ce simbolizează sensibilitatea și gingășia; pentru o femeie matură și sigură pe sine, un colier statement care să o reprezinte și să îi reflecte stilul personal poate fi cea mai potrivită sugestie de cadou.

 

 • Ai în vedere mesajul pe care vrei să-l transmiți

Cadourile, chiar și cele mai obișnuite, poartă în ele o anumită simbolistică și pot transmite chiar un mesaj aparte. Pentru prietena sau iubita ta, un pandantiv în formă de inimioară este perfect pentru a reprezenta ideea de apropiere dintre voi, în timp ce pentru mama sau bunica ta poți opta de exemplu pentru un talisman sub formă de îngeraș cu aripi, pentru a le arăta în acest mod prețuirea și dragostea pe care le-o porți.

 

 • Ocazia darului

Aniversările unor momente speciale ale unei relații, zilele de naștere sau de sărbătorire a onomasticii, absolvirea liceului sau a facultății sunt momente importante din viața unei persoane și pot fi marcate printr-un cadou deosebit. O bijuterie specială va rămâne în amintirea acelei persoane nu doar prin faptul că este legată de acea ocazie, ci mai ales prin valoarea sa simbolică.

 

Bijuterii potrivite în funcție de vârsta persoanei dragi

 • Bijuterii pentru 16-20 de ani

Dacă dorești să oferi un cadou unei tinere domnișoare, orientează-te spre bijuterii gingașe și delicate precum vârsta lor. De exemplu, o vei putea surprinde plăcut pe fiica ta adolescentă cu un talisman fin din argint de la Pandora care are în mijloc o piatră cubică de zirconiu roz.

Talisman Inima fiicei, din argint și zirconiu, Pandora

 • Bijuterii pentru 20-35 de ani

Vârsta cuprinsă între 20-35 de ani reprezintă o perioadă intensă de descoperire de sine în viața unei femei, așa că poți oferi cadou o bijuterie care să o inspire cât mai mult. De exemplu, o brățară cu lanț clasic de la Pandora, pe care sora sau prietena ta o poate completa cu diverse talismane și ornamente în funcție de fiecare eveniment cu semnificație aparte care apare în viața ei în această perioadă. 

Brățară tip lanț clasic Pandora Moments

 • Bijuterii și cadouri pentru 35-60 de ani

Pentru femeile care au împlinit deja o anumită vârstă, poți oferi cadou o bijuterie de tip statement, care poate fi purtată individual ca un accesoriu de succes, elegant și rafinat. 

O astfel de propunere este de exemplu colierul placat cu aur de 14k, cu pandantiv cu halo strălucitor, în realizarea căruia conceptul clasic este îmbinat armonios cu unul modern pentru o reprezentare fresh. Acest tip de design este perfect pentru a fi purtat de către o mamă sau soție îndrăgită. 

Colier cu pandantiv cu halo strălucitor 

Bijuterii speciale care transmit emoție

 • Iubire

Atunci când oferi în dar un obiect deosebit cum este o bijuterie, ea are în primul rând rolul de a transmite emoția și sentimentele tale față de acea persoană specială pentru tine, printre care aprecierea și iubirea

Pentru iubita, prietena sau soția ta, stilul și sentimentele se intersectează în acest talisman finisat manual de tip pandantiv, cu medalion în formă de inimă ce poate fi deschisă pentru a dezvălui mesajul gravat în interior: ”Always be in my heart” (Ești mereu în inima mea).

 • Apreciere

Atunci când vrei să exprimi aprecierea pentru cineva, cel mai potrivit cadou este o bijuterie universală ce poate fi purtată la orice fel de ținută și care poate satisface în același timp mai multe gusturi. 

Alege un colier Pandora Signature cu cercuri în două tonuri, realizat din argint și placat cu aur roz, care include și aplicații pavé încadrate de micromărgele.  Cercurile pot fi rotite pentru opt combinații diferite de purtare.

 

Pandantiv cu cercuri în două tonuri

 • Prietenie

Un dar deosebit pentru o amică sau o prietenă care apreciază stilul și rafinamentul și căreia îi place să ofere un look cool oricărei ținute pe care o poartă este acest talisman cu logo pavé din zirconiu cubic transparent cu tăiere de tip briliant, separate în mijloc de un rând lustruit ridicat. Sofisticată și modernă, această bijuterie reprezintă o completare îndrăzneață și strălucitoare pentru orice look de zi sau de ocazie.

Talisman cu logo pavé Pandora 

 • Respect

O bijuterie care poate fi oferită unei persoane căreia vei să-i dovedești respectul tău, precum o profesoară sau o rudă, este una elegantă și atemporală. O brățară placată cu aur, cu profil semipătrat și semirotunjit, lucrată manual din metal placat cu aur 14k, este dimensionată cu precizie și nu poate fi pliată sau răsucită atunci când este pusă pe mână sau când este dată jos.

Brățară fixă Pandora Signature 

 • Devotament

Ce dar poate fi mai potrivit pentru a-ți exprima devotamentul față de o persoană dragă decât un charm aducător de noroc și cu rol protector asupra persoanei care îl poartă? Alege unul de tip talismanul lunii care poate fi ales în funcție de luna de naștere. 

De exemplu, pentru cineva născut în noiembrie sau care îndrăgește culoarea galben, este perfect un pandantiv finisat manual din argint ce include în centru un cristal de o astfel de nuanță și o dulceață galbenă ca mierea și care poate fi purtat la brățări sau coliere. 

Talismanul lunii noiembrie, tip pandantiv

Bijuterii personalizate pentru momente de neuitat

Pentru a face darul tău și mai special, alege să personalizezi brățara, inelul sau colierul pe care îl oferi cadou. 

Un colier Pandora ME, de tip Razele vieții, va încânta pe oricine datorită rafinamentului și mai ales semnificației speciale. Acest medalion poate fi purtat ca amuletă pozitivă în fiecare zi, deoarece reprezintă îndemnul și capacitatea cuiva de a se bucura de viață la maximum.

Medalion Razele vieții Pandora ME

Sperăm că ți-ai găsit inspirația pentru cele mai potrivite cadouri pentru iubita, mama, soția sau fiica ta din ghidul de mai sus! Oferă o bijuterie cu o semnificație aparte care exprimă declarația ta specială de apreciere pentru această persoană dragă din viața ta!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->