Cum alegi inelul de logodnă potrivit în funcție de zodia ei

 Inelul de logodnă reprezintă o primă promisiune fizică a iubirii eterne. De aceea, cel care oferă un astfel de cadou prețios poate avea emoții enorme înaintea marelui moment și se poate întreba dacă a făcut alegerea potrivită, alegere de care viitoarea logodnica se va bucura tot restul vieții.

Dacă și tu te regăsești în situația de mai sus, te înțelegem perfect. Alegerea inelului ideal de logodnă nu este una ușoară, căci fiecare femeie este unică și are preferințe diferite. Cu toate acestea, există câteva criterii care te pot ajuta să cumperi produsul care o va impresiona.

De ce să alegi inelul de logodnă în funcție de zodie?

Fiecare zodie în parte este caracterizată de anumite simboluri, culori și pietre prețioase aferente personalității și energiei semnului zodiacal. Acestea din urmă sunt conectate la nivel subtil cu zodiile, având legătură cu planetele care guvernează semnele.

Astfel, zodia partenerei poate fi un indiciu extrem de folositor în alegerea inelului; te asiguri că bijuteria este exact pe gustul ei și că o reprezintă la nivel profund, spiritual și energetic. Mai mult, este posibil ca piatra potrivită să aibă un efect de protecție și de vitalizare pentru purtătoarea inelului!

Cum să alegi inelul de logodnă potrivit pentru fiecare zodie

 • Berbec

Persoanele din această primă zodie sunt hotărâte și puse mereu pe fapte. Dacă vrei să dăruiești un inel de logodnă unei femei Berbec, optează pentru un design clasic și o piatră prețioasă strălucitoare, de mari dimensiuni, care să se facă observată la orice apariție – la fel ca femeia care îl poartă!

Diamantul este o opțiune superbă care te ajută să nu dai greș, indiferent că este tăiat în formă pătrată, ovală sau rotundă.

 • Taur

Smaraldul este piatra prețioasă ideală pentru Tauri. Culoarea sa verde intensă, plină de personalitate, va arăta excelent pe mâna unei femei Taur, mai ales în combinație cu un inel din aur galben, încrustat cu diamante. Un inel care nu va trece neobservat, elegant, sexy și misterios, perfect pentru nativii zodiei Taur, extravaganți și rafinați.

 • Gemeni

Femeile născute în zona Gemeni sunt, în general, sensibile, curioase și sociabile. Au o eleganță aparte și adoră rafinamentul, însă fără să iasă foarte mult în evidență.

Perla este caracteristică zodiei lor, așa că un inel de logodnă cu o perlă naturală superbă și o bandă din aur alb poate fi o variantă perfectă. Totodată, o altă variantă este și un inel cu piatra lunii care cheamă în viața femeii iubite energia feminină, fertilitatea și pacea.

 • Rac

Asemenea Gemenilor, și femeile Rac sunt extrem de sensibile. Acestea sunt protectoare și intuitive, ceea ce le face partenerele ideale în relații amoroase. Dacă vrei să topești inima unei asemenea femei, optează pentru un inel eternity cu piatra specifică zodiei.

Un rubin roșu intens tăiat în forma unei inimi perfecte, plate sau tridimensionale, pe o bandă simplă sau cu diamante va impresiona orice nativă a zodiei Rac. Va purta inelul cu bucurie, căci acesta o va reprezenta în totalitate!

 • Leu

Dacă te afli într-o relație cu o Leoaică și dorești să duci lucrurile la următorul nivel, oferă-i un inel de logodnă cu o piatră statement, colorată și cât mai mare, precum peridotul. Poți alege un inel de suprapus, cu mesajul că acesta va fi completat, ulterior, cu alte accesorii la fel de prețioase și de strălucitoare.

Nu uita să iei în calcul și faptul că partenera ta își asortează, cel mai probabil, bijuteriile cu hainele și accesoriile din garderoba extrem de bogată, așa că alege o culoare “versatilă” a pietrei sau optează chiar pentru un diamant pur, transparent și strălucitor, versatil în orice ținută.

 • Fecioară

Fecioarele sunt femei perfecționiste care nu se feresc niciodată de muncă, ci dimpotrivă, lucrează din greu pentru a obține rezultatele ideale. Sunt organizate și atente la detalii, ceea ce înseamnă că vor aprecia întotdeauna un inel complex cu mici artificii stilistice.

Dacă vrei să impresionezi o Fecioară, dăruiește-i un inel cu safir albastru, tăiat în formă de picătură sau lacrimă. Banda inelului poate fi din argint sau din aur alb, pentru a completa perfect strălucirea rece a pietrei. Gravează inelul pe interior cu un text subtil și semnificativ pentru relația voastră. Va adora micul detaliu romantic!

 • Balanță

Balanțele sunt persoane prietenoase, care pun preț pe relații de toate tipurile, fie că este vorba despre iubire, amiciție sau parteneriate. Au un simț artistic ieșit din comun, așa că vor aprecia întotdeauna o bijuterie stylish, clasică și cu o piatră potrivită lor, precum opalul.

Un inel de logodnă simplu, cu o bandă aurie sau argintie și o piatră subtilă, fină și elegantă este opțiunea sigură.

 • Scorpion

Inelul ideal de logodnă pentru un Scorpion este unul subtil, cu un diamant natural, tăiat cât mai simplu pentru a lăsa strălucirea specifică să iasă la suprafață fără prea mult efort. Poți opta și pentru un inel cu topaz galben, de care logodnica ta se va simți atrasă instantaneu, fiind piatra specifică zodiei ei.

 • Săgetător

Dacă iubita ta este născută sub semnul Săgetătorului, înseamnă că iubești o femeie optimistă, sinceră, glumeață și aventuroasă, dar care adoră filosofia și căutarea sensului ascuns.

Piatra specifică a acestei zodii este turcoazul, însă poți opta la fel de bine și pentru topaz albastru, citrin sau chiar onix negru. Inelul de logodnă poate fi unul feminin, cu design jucăuș și creativ.

 • Capricorn

Femeia Capricorn are o disciplină ieșită din comun, este responsabilă și serioasă. Deține controlul în orice situație și este ambițioasă, așa că adoră bijuteriile la fel de puternice precum ea. Granatul este piatra ideală pentru inelul ei, tăiată într-o formă clară, pătrată sau dreptunghiulară.

De asemenea, fiind o femeie mereu ocupată și preferând aspectele practice ale vieții, ar putea fi atrasă de un inel cât mai confortabil de purtat, așa că ține cont și de acest detaliu.

 • Vărsător

Dacă partenera ta este Vărsător, cu siguranță, știi deja despre ea că este o persoană inedită, creativă, rebelă, care joacă după propriile sale reguli. Adoră inovația și este mereu cu un pas înainte, iar acest lucru se vede și în felul în care se prezintă în societate.

Este greu de impresionat, dar nu vei da niciodată greș cu un inel cu forme nemaivăzute, pietre tăiate în forme neregulate și detalii creative ingenioase. Piatra zodiei sale este ametistul, dar poți alege și cuarț roz, piatra lunii sau acvamarin.

 • Pești

Femeile născute în zodia Pești sunt sensibile, romantice, şi au o capacitate inedită de a simți o plajă largă de emoții. Sunt visătoare, generoase și empatice și, de regulă, nu vor să iasă în evidență cu aspectul lor fizic.

De aceea, un inel de logodnă cât mai simplu, cu acvamarin și o bandă din aur alb, va fi extrem de apreciat. Cu cât mai romantic și mai simplu, cu atât mai bine!

Concluzii

Acestea fiind spuse, dacă nu știi ce tip de inel să alegi pentru viitoarea ta logodnică, folosește informațiile despre zodia acesteia și lasă-te inspirat. Alege o piatră potrivită, tăiată într-o formă adecvată personalității femeii și caracteristicile semnului ei zodiacal.

În final, vei reuși să o surprinzi într-un mod plăcut și să faci din cererea în căsătorie un moment cu adevărat magic, demn de ținut minte și de povestit mai departe.

După ce alegi modelul, ține minte că mărimea aleasă pentru inel este la fel de importantă, așa că asigură-te că afli dimensiunile corecte.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->