Cum să îți accesorizezi brățara în funcție de outfit?

Cercei, inele, coliere și brățări… acestea sunt unele dintre cele mai îndrăgite accesorii ale femeilor, ele putând fi integrate în majoritatea ținutelor și purtate cu fiecare ocazie. În ceea ce privește bijuteriile destinate încheieturilor mâinilor, lucrurile devin cu atât mai interesante cu cât posibilitățile sunt mai variate. 


Brățările sunt disponibile pe piață într-o gamă largă de modele, dimensiuni, materiale din care sunt fabricate, dar și culori. Cu alte cuvinte, variantele de a le purta rămân la imaginația și latitudinea ta, deoarece ele pot accesoriza atât outfituri elegante sau office, cât și ținute sport. Exact, poți purta brățări chiar și atunci când mergi la sala de fitness, dacă îți dorești un aspect șic în orice circumstanță. 


În funcție de caracteristicile care le definesc, brățările pot fi purtate individual sau combinate cu alte produse din aceeași categorie. Citește recomandările de mai jos și găsește inspirație pentru a le folosi indiferent de outfitul pe care îl porți.

 

Brățări pentru un outfit casual

Fiind unele dintre cele mai „permisive” ținute, lookurile casual pot fi accesorizate atât cu brățări din argint Pandora Reflexions, cât și cu modele geometrice sau supradimensionate. Acestea merg de minune în zilele în care te vezi cu prietenii la restaurant, dar și pentru serile de film ori pentru sesiunile de shopping. Dacă vrei să ieși din tipare, poți opta pentru purtarea mai multor brățări la o mână, dar ai grijă să nu exagerezi pentru a nu obține un efect prea încărcat. 

 

Brățări pentru un outfit smart-casual 

Acest tip de ținută este purtat cel mai des în zilele lejere la birou și presupune îmbinarea a două stiluri - casual și office. Astfel, o pereche de jeans alături de o cămașă sau o bluză și un sacou se va asorta de minune cu o brățară flexibilă sau chiar cu un model din piele și argint. Dacă îți dorești să porți mai multe produse la aceeași mână, ai grijă să nu depășești două - trei brățări, cu modele similare pentru a nu ieși prea mult în evidență. 

 

Brățări pentru un outfit office 

Atunci când vine vorba despre ținutele dedicate întâlnirilor de afaceri și ședințelor importante, este recomandat să optezi pentru accesorii cât mai discrete. În acest caz, poate fi ideală o brățară fixă care nu se va agăța în haine sau în documente ori una subțire și discretă. Optează pentru modele cât mai minimaliste și care să nu atârne - vei evita astfel ca acestea să se lovească de lucrurile din jur și să scoată zgomote deranjante pentru ceilalți. 

 

Brățări pentru un outfit matrimonial

După cum sugerează și numele, aceste brățări sunt indicate pentru a fi purtate de mirese în ziua nunții. Totuși, ele trebuie alese în funcție de mai multe aspecte cum ar fi modelul rochiei, celelalte bijuterii folosite sau chiar modul în care se completează cu întreaga ținută. Spre exemplu, unele dintre cele mai populare modele sunt cele cu perle sau diamante albe. 

 

Brățări pentru un outfit elegant, de seară

Brățările merg mână în mână cu outfiturile elegante, fie că este vorba despre o seară la operă sau un eveniment special precum o nuntă ori o petrecere de tip „black tie”. Indiferent dacă alegi să porți o rochie lungă sau una scurtă, accesorizeaz-o folosind o brățară cu zale și cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase. 

 

În funcție de celelalte bijuterii pe care le porți, poți opta și pentru un model extravagant foarte strălucitor sau supradimensionat, ambele potrivite cu ținute simple, pe care să le scoată în evidență. 

 

Brățări pentru un outfit sport 

Dacă ești pasionată de mișcare și sport, indiferent că este vorba despre înot, alergare, tenis sau fitness, de exemplu, poți alege să porți brățări ajustabile. Acestea se vor regla cât de strâns vrei pe încheietură, eliminând astfel riscul de a se rupe sau agăța în timpul exercițiilor pe care le faci. În plus, fiind realizate din metale prețioase precum argintul, ele sunt rezistente la umezeală, transpirație sau praf. 

 

Brățări pentru outfituri tematice

Anumite ținute sunt potrivite doar pentru un context clar, cum ar fi costumele de Halloween și Crăciun, petrecerile tematice ori chiar cele pentru un tip de activitate aparte, precum mersul pe motocicletă. Ca să nu dai greș din punct de vedere estetic, este indicat să optezi pentru o brățară dintr-un material asemănător sau complementar cu cel al hainelor tale. Spre exemplu, o brățară handcuff din piele va fi potrivită cu pantaloni din același material sau cu o geacă biker. 

Brățările sunt unele dintre cele mai „versatile“ accesorii, acestea putând fi asortate cu ușurință între ele în funcție de particularitățile pe care le au, dar și de ținuta pe care o porți. Inspiră-te din acest articol atunci când îți alegi produsele din garderobă și accesorizează-ți outfitul cu o brățară potrivită… sau cu mai multe! 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->