Cum sa iti creezi un look suprapus cu niste combinatii de inele Pandora? 6 reguli de care sa tii cont

Inele PandoraSuprapunerea bijuteriilor nu mai este de multă vreme văzută ca un moft, ci ca o modalitate de a crea un look unic și de efect. De cele mai multe ori, auzi despre colierele suprapuse care atrag atenția în zona gâtului și oferă un rezultat perfect.
 

Totuși, ce părere ai despre un look suprapus, cu interesante combinații de inele Pandora? Din fericire, ai la dispoziție numeroase modele pe care le poți alege în funcție de preferințe, de model sau de metalul care te reprezintă.


Mixul de inele te scoate în evidență și contribuie la afirmarea personalității în cel mai original mod. Iată câteva reguli de care merită să ții cont, astfel încât să atragi atenția cu inelele Pandora!

 

Mixează inele placate cu aur, de dimensiuni diferite

Din fericire, nu mai este valabilă regula conform căreia nu trebuie să porți mai mult de 2-3 inele la o singură mână. Așadar, dacă ești în căutarea unor inele de suprapus de la Pandora, poți opta pentru mai multe modele, fără să amesteci metalele. Dacă îți plac inelele din argint, poți să obții un efect la fel de cool.


În prezent, ai ocazia să combini în mod armonios inelele suprapuse, placate cu aur. De exemplu, pe degetul mic, poți adăuga un inel simplu, fără pietre prețioase. Pe degetul inelar, dacă este cazul, păstrează verigheta sau inelul de logodnă. Îți plac inelele statement, din aur? Pune pe degetul mijlociu un inel masiv, care nu trece neobservat.


Nu în ultimul rând, pe degetul arătător arată bine un inel subțire. Toate aceste patru modele Pandora arată excelent, însă asigură-te că le combini cu ținute relaxate.

 

Combină inele Pandora simple cu un inel statement

Îți place să creezi un look suprapus cu inele de la Pandora, dar vrei să iasă doar o bijuterie în evidență? Optează pentru inele simple, care seamănă cu niște verighete subțiri, pe care să le asortezi cu un inel statement, masiv.


Astfel de modele statement cu o formă specială sunt inelele Eternity, care au pietre de diferite culori, dispuse central și ieșite în relief. Sunt populare inelele cu piatră în formă de inimă, din zirconiu și logo Pandora inclus pe interiorul cercului. Combină acest inel cu alte modele din argint, pentru un look desăvârșit.

 

Variază modelele de inele Pandora

Dacă îndrăzneala te definește și vrei să atragi toate privirile cu ajutorul bijuteriilor, nu ezita și bucură-te de asocierea dintre inele de diferite modele. Investește în inele Pandora din argint, indiferent de stilul vestimentar care te reprezintă.


Poți să combini un inel cu diademă regală și un inel solitaire la aceeași mână, pentru a crea un design unic și rafinat. Aceste accesorii îți pun în lumină întreaga apariție, așa că optează pentru cele mai frumoase inele din argint.

 

Folosește și inele reglabile de la Pandora

Ca să obții un look suprapus ca la carte cu ajutorul inelelor, nu uita nici de celebrele inele deschise de la Pandora. Acestea poartă și numele de inele reglabile și se potrivesc oricărei femei, indiferent de dimensiunea degetelor.


Datorită designului special, nu încărca suplimentar aspectul mâinii și poartă inelele reglabile în combinație cu inele simple, din email.

Încearcă o combinație feminină cu inele pe inelar și pe arătător

Poate nu îți dorești să porți mai mult de două inele pe mână, însă vrei ca acestea să fie speciale. O combinație îndrăgită chiar și de către cele mai mari vedete de la Hollywood implică alăturarea unui inel pe inelar și a altui model pe arătător.


Alege un inel cu piatră impozantă, pe care să-l porți pe inelar și un inel triplu, de la Pandora. Grație dimensiunii acestor modele, ar fi bine să renunți la celelalte accesorii.

Poartă inelul de logodnă cu inele cu pietre semiprețioase

În situația în care ești logodită, dar îți dorești să creezi un look suprapus cu inele de la Pandora, acum ai ocazia. Pe lângă inelul de logodnă, adaugă un model solitaire pe degetul mic și continuă cu accesorizarea degetului arătător.

Pe degetul arătător, include un inel Pandora cu pietre semiprețioase sau un model cu aripi de înger.

Moda bijuteriilor suprapuse nu se va demoda prea curând, așa că merită să alegi acest trend pe placul tuturor. Combină armonios inelele de la Pandora și vei obține un look elegant și feminin, fără niciun efort.

 

Tu cum ai purta mai multe inele în același timp?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->