Idei de cadouri de Craciun: 5 charmuri cu semnificatie

Cadouri de Craciun Pandora

Ne aflăm deja în perioada sărbătorilor și cu siguranță fiecare vrea să le ofere ce are mai bun celor dragi. Noi te ajutăm cu câteva idei de cadouri de Crăciun personalizate, potrivite mai ales partenerului sau partenerei de cuplu. Regăsești mai jos câteva sfaturi și recomandări utile astfel încât să nu poți da greș în alegerea cadoului ideal.

 

Cum alegi cadoul perfect pentru cei dragi?

Darurile simbolice au prins ce în ce mai mult avânt în topul cadourilor de Crăciun din ultimii ani. Cu siguranță persoana iubită se va bucura să primească ceva oferit din  suflet și care să i se potrivească. Există însă câteva lucruri de care să ții cont atunci când alegi cadoul ideal. 

 

Ține cont de preferințe

Cadoul perfect de Crăciun pentru ea nu trebuie să fie ceva extravagant, ci un lucru menit să-i aducă zâmbetul pe buze. Fii atent la gusturile și hobby-urile ei pentru a-ți putea da seama ce i-ar plăcea cel mai mult să primească de la tine. Evită cadourile prea generale, impersonale și oferă-i în dar un lucru util în viața de zi cu zi sau în culoarea ei preferată. 

 

Alege cadouri cu semnificație

Cadourile de Crăciun pentru familie constau în general în căni, obiecte vestimentare, dulciuri sau cărți. Gândește-te la ce înseamnă persoana iubită pentru tine și încearcă să-i transmiți acest lucru prin intermediul cadoului ales. Nu uita să atașezi și o felicitare în care să-i scrii câteva gânduri. Niciun cadou de Crăciun pentru bărbați sau pentru femei nu e complet fără ea. 

 

Citește și articolul nostru despre cum se curăță bijuteriile de argint.

 

Oferă bijuterii matching

Nimic nu e mai frumos decât să porți mereu la tine un obiect care să-ți amintească de cei dragi. Dacă ești în căutare de idei de cadouri de Crăciun pentru fete, bijuteriile sunt cu siguranță o variantă ce va fi apreciată. Poți alege modele unisex sau poți cumpăra un set de brățări sau charm-uri care să se potrivească între ele. Dacă vrei să oferi cadouri de Crăciun pentru părinți, mama ta se va bucura cu siguranță de un astfel de cadou special. 

 

5 charmuri cu semnificație  

1. Talisman pentru pasionații de călătorie

Cadouri pentru pasionatii de calatorie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Dacă sunteți amândoi pasionați de călătorii, ați vizitat multe locuri împreună sau plănuiți să faceți acest lucru în viitorul apropiat, un talisman cu model aeroport este modul perfect de a face această promisiune. Oferă acest talisman iubitei tale pentru a-i demonstra că îți dorești să vedeți lumea împreună și că n-ar putea exista un companion mai bun.

Desigur, charmul poate fi oferit și unei amice, surorii sau chiar mamei tale. Dacă ai amintiri frumoase din vacanțe alături de cei dragi, nu ezita să le arăți acest lucru prin intermediul cadoului de Crăciun. Cu siguranță își vor aminti și ei cu aceeași bucurie când le vor purta la mână zilnic. 

 

2. Talisman pentru fanii Harry Potter

Cadou Harry Potter

Produsul poate fi achiziționat de aici

Crăciunul este o sărbătoare ce ne aduce tuturor aminte de copilărie. Filmele Harry Potter au înfrumusețat copilăria multora, așa că charmul pe care ți-l propunem este plin de semnificație din mai multe puncte de vedere. Cele mai bune idei de cadouri de Crăciun conțin un strop de nostalgie, care poate face inima oricui să bată mai tare. 

Tocmai de aceea poți alege un astfel de charm pentru cei care și-au păstrat încă spiritul de copil intact. Mai mult decât atât, talismanul poate fi purtat și pe post de pandantiv dacă este pus pe un colier. Astfel magia sărbătorilor și cea a vrăjitorului Harry Potter se pot combina într-un cadou cu dublă semnificație. 

 

3. Talismane cu litere

Talisman litera H

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Poți oferi inițiala prenumelui tău persoanei iubite, astfel încât să te poarte mereu cu ea. Dacă vă plac amândurora bijuteriile și talismanele, puteți face schimb de charmuri cu litere astfel încât să fie un set matching. Semnificația acestora va părea misterioasă în ochii celorlalți - cu atât mai mult va părea un cadou romantic și ideal pentru Crăciun!

 

4. Talisman strălucitor la întuneric

Talisman licurici

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Poți oferi cadou de Crăciun un talisman cu totul deosebit, care se încarcă la lumina soarelui și strălucește la întuneric noaptea - întocmai ca un licurici! Charmul pe care ți-l propunem vine și cu un mesaj specific care te ajută să-i transmiți celeilalte persoane recunoștința ta. Cu toții avem o lumină interioară care-i poate ghida și pe ceilalți în momentele grele.

Crăciunul este de asemenea o sărbătoare plină de lumină, așa că dăruirea unui astfel de talisman este plină de semnificație și cu siguranță va pune un zâmbet pe buzele oricui îl primește. 

 

5. Talisman pentru hobby-uri

Talisman Paleta artistului

Produsul poate fi achiziționat de aici

Dacă persoana iubită este pasionată de desen sau pictură, nu există niciun cadou de Crăciun mai potrivit decât un talisman cu model paleta artistului. Același lucru se aplică și oricărui alt hobby cum ar fi cititul, grădinăritul sau cântatul. Cu siguranță găsești multe cadouri simbolice pe site-ul nostru care să se potrivească gusturilor celor pe care îi iubești.

Atunci când oferi un cadou în funcție de hobby-urile celuilalt îi spui de fapt că ai fost atent la activitățile sale și că îi apreciezi calitățile din diverse domenii artistice și nu numai. Alege un astfel de charm atunci când vrei să-i arăți partenerului sau partenerei faptul că vrei să îți oferi susținerea în continuare. 

Bijuteriile sunt dintotdeauna un cadou frumos și plin de semnificație pentru oricine. În special talismanele pot transmite diverse mesaje, în funcție de contextul și persoana căreia îi sunt oferite. Alege cu inima și cu siguranță nu vei da greș.

Citește și articolul nostru despre idei de cadouri pentru femei cu ocazia zilei de naștere

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->