Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea: Cum sa faci alegerea perfecta

Se apropie din nou Ziua iubirii și este cea mai frumoasă ocazie din an în care să îți arăți sentimentele față de persoana atât de dragă ție. Un cadou deosebit este mereu o modalitate prin care poți demonstra acest lucru, iar Valentine's Day este momentul perfect pentru a veni cu cel mai frumos, romantic și delicat dar pentru iubita ta. 

Pentru a nu lăsa ca acest prilej să se transforme dintr-o sărbătoare într-o sursă de stres, venim în ajutorul tău cu cele mai drăguțe idei de cadouri pe care le poți face în acest an de ziua îndrăgostiților. Pe lângă clasicul buchet de flori și cutia de ciocolată, strecoară un obiect original și inedit, prin intermediul căruia să-i demonstrezi jumătății tale cât de mult o apreciezi și să-i transmiți mesajul tău unic de iubire.

Iată cum poți să fii cel mai frumos mesager al iubirii și să faci alegerea perfectă a celui mai frumos cadou pentru ea, astfel încât să o faci fericită în această zi specială, a Sfântului Valentin.

Criterii de care să ții cont când alegi cadoul de Valentine's Day pentru ea

Ca să reușești să oferi cel mai inspirat și reușit cadou, trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante. Trebuie să știi că nu orice dar este potrivit pentru iubita ta, chiar dacă relația voastră pare durabilă și bine consolidată.

  • Vârsta partenerei 

Vârsta este un criteriu important pe care să-l ai în vedere atunci când ești în căutarea celui mai reușit cadou. Ține cont acest aspect mai ales dacă te orientezi spre bijuterii sau obiecte de îmbrăcăminte.

  • Pasiunile ei

Pentru a fi un mesager al  dragostei reușit, trebuie să ai în vedere ce pasiuni, interese sau hobby-uri are iubita ta. Astfel vei restrânge cu ușurință aria căutărilor, în domeniile ei principale de interes. Fii atent, din conversațiile pe care le purtați împreună, despre ce lucruri și-ar dori sau ar avea nevoie. 

  • Vechimea relației

Trebuie să ai în vedere și că nu orice fel de cadou poate fi potrivit pentru ziua îndrăgostiților. Dacă sunteți la început, te poți limita la produse generice și nu foarte personale. Odată ce relația a mai avansat, poți apela la idei mai originale, mai romantice sau chiar mai intime.

Cele mai inspirate idei de cadouri de Valentine's Day

  • Bijuterii

Pentru a exprima cel mai bine ceea ce simți pentru iubita ta în această zi deosebită de Valentine's Day, orientează-te spre bijuterii. Acestea sunt cadouri cu care nu poți să dai greș, mai ales că poți alege unele drăgălașe și originale, perfecte pentru această zi specială. 

De exemplu, dacă prietena ta este o romantică incurabilă, va aprecia cu siguranță o brățară sau un inel cu simboluri în formă de inimioare. Dacă în schimb este o iubitoare a naturii și a tuturor viețuitoarelor, orientează-te spre un colier sau a unui talisman inedit, ce poate fi atașat unui lănțișor din argint: un delfin, o pasăre flamingo sau chiar un licurici care luminează în întuneric și se încarcă de la lumina soarelui. 

  • Parfumuri

Un parfum este un cadou romantic și prețios, care are darul de a transmite multe emoții și care o va duce pe iubita ta cu gândul la apropierea dintre voi. Mai mult, este o alegere deosebită mai ales dacă știi cum să-l alegi atent, în funcție de personalitatea acesteia. 

Dacă prietena ta este o fire romantică, poți opta pentru arome bogate și senzuale, cum sunt cele cu ambră, vanilie sau patchouli. Pentru o fire activă și iubitoare de sport în schimb, poți miza pe arome fresh, îmbogățite cu note de citrice.

  • Un set de aromaterapie

Ziua îndrăgostiților este momentul cel mai propice pentru a sărbători din plin dragostea care vă unește. Poți face din această zi una și mai romantică și senzuală dacă optezi pentru un cadou care să vă facă pe amândoi fericiți în seara de Sfântul Valentin.

Un set de aromaterapie este cel mai potrivit pentru a vă crea propriul SPA de relaxare la voi acasă, astfel încât să vă lăsați răsfățați de aromele sale senzuale, și totodată să vă bucurați de clipele minunate pe care le petreceți în doi în această zi specială!

  • Lenjerie 

Pentru o seară în doi și mai reușită, îi poți pregăti iubitei tale un cadou mai senzual: un set de lenjerie intimă. Atenție însă, acesta este un dar potrivit pentru cuplurile cu oarecare vechime, care sărbătoresc cel puțin un an de relație. 

Acesta însemnă că vă cunoașteți deja destul de bine, dar puteți să vă oferiți încă unul altuia suficiente elemente surpriză de care să vă bucurați amândoi. 

  • Voucher cadou

Un voucher de cumpărături este mereu o idee bună de cadou, nu crezi? Mai ales dacă îi oferi iubitei tale mână liberă la magazinul preferat. 

Dacă i-ai studiat cu atenție preferințele în această privință, vei ști cum să faci alegerea cea mai potrivită. Este vorba de bijuterii, cosmetice sau îmbrăcăminte sau accesorii sport? 

  • Cărți

O poți surprinde în mod plăcut pe prietena ta și cu un altfel de cadou. Oferă-i de această zi specială o carte în vogă, fie că este vorba de ultimul roman al unei romanciere în vogă cum sunt Isabel Allende sau Elena Ferrante, fie că este o carte autobiografică a unei personalități celebre ca Barack sau Michelle Obama. 

Sperăm că am reușit să te inspirăm cu aceste idei de cadouri de Valentines Day pentru persoana dragă din viața ta. Alege pentru iubita ta cele mai reușite daruri din selecția noastră de mai sus pentru ziua îndrăgostiților, și cu siguranță vei reuși să o impresionezi cu această ocazie specială! 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->