Pandora originala vs fake: Cum te asiguri ca ai gasit un produs autentic

Produsele Pandora au cucerit de ceva timp inimile multor doamne și domnișoare prin versatilitatea lor, aspectul deosebit și diversitatea modelelor. Și tocmai pentru că acestea se bucură de o popularitate ridicată, au apărut pe piață și o mulțime de modele false, ce atrag clienți prin prețurile reduse.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru mamă, soție sau fiică sau poate pentru o persoană ce se căsătorește, o bijuterie Pandora este alegerea perfectă. Însă, nu ți-ai dori să dai bani pe un produs contrafăcut și nici să oferi un talisman sau o brățară ce nu este autentică, nu-i așa?

Cum poți deosebi o Pandora originală de una falsă? Ține cont de ideile noastre pentru a nu te lăsa pradă unor înșelăciuni.

Caracterisitici brățări și talismane Pandora false 

  • În general, talismanele dar și brățările de tip Pandora ce nu sunt autentice nu sunt realizate din argint, aur sau o combinație a acestora;
  • Produsele Pandora ce nu sunt originale tind sa se înegrească sau să se îngălbenească și nu își păstrează aspectul nou și impecabil;
  • Detaliile nu sunt realizate cu atenție și migală, precum în cazul produselor Pandora originale;
  • Pietrele se desprind cu ușurință;
  • Din cauza materialelor de slabă claritate, pielea poate suferi iritații și chiar alergii. 

Bine de știut: Aceste produse contrafăcute nu sunt acoperite de către garanțiile Pandora și, de aceea, recomandăm tuturor achiziționarea bijuteriilor doar de la parteneri autorizați.

 

Cum poți identifica imediat o Pandora originală

Acordă atenție materialului din care este realizată 

Aurul și argintul se regăsesc în aproape toate colecțiile Pandora. Unele produse contrafăcute sunt realizate din alte aliaje și pot avea o greutate mai mică și chiar dimensiuni diferite de piesele originale. Poți face un test simplu cu un magnet pe care îl apropii de bijuterie. Dacă atracția este foarte mare față de aceasta, înseamnă că ai de-a face cu un fals.

Materialul din care sunt realizate produsele Pandora este de calitate și se comportă foarte bine în timp, păstrându-și un aspect ca nou. În plus, după multe utilizări, o bijuterie Pandora originală se poate curăța cu ușurință.

 

Marcaje specifice de care să ții cont 

Produsele originale Pandora au câteva marcaje distinctive pe ele. Începând cu anul 2008, pe bijuteriile mai mari s-a introdus o ștanță specială, și anume litera O, cu o coroană în partea de sus. Aceasta este o marcă înregistrată a brandului. Totuși, pe produsele de dimensiuni foarte mici, unde nu există suficient spațiu, acest logo poate să nu existe.

Pe unele talismane sau brățări poți observa literele ALE, tot marcă înregistrată Pandora.

Produsele originale prezintă ștampile ce indică puritatea metalului din care este realizat și faptul că produsul este autentic. Pe toate talismanele și bijuteriile Pandora din argint se regăsește inscripția S925, iar pe cele din aur G585 (pentru cele din aur de 14k) și G750 (pentru cele de 18k)

Piesa se regăsește în catalogul oficial Pandora? 

Dacă ai găsit un model care îți place, poți verifica dacă acesta se regăsește în catalogul brandului. Astfel, poți compara și imaginile pentru a vedea dacă produsul prezintă diferențe sau nu, dacă este din același material etc.

 

Achiziționează bijuteriile numai de la parteneri autorizați

Furnizorul este foarte important și trebuie să fie de încredere. Caută review-uri despre acesta înainte de a achiziționa și, dacă observi ceva care îți ridică anumite semne de întrebare, evită să cumperi.

În plus, citește cu atenție descrierea produsului. Este important dacă scrie că este un produs original sau este doar inspirat de Pandora. Aceste subtilități au rolul de a influența cumpărătorul.

 

Tipuri de bijuterii Pandora, în funcție de material

O Pandora originală este întotdeauna realizată numai din materiale de o calitate extraordinară iar brandul prezintă o gamă variată de modele, potrivite diferitelor stiluri și personalități.

Brățările Pandora și talismanele sunt realizate din aur, argint, combinație de aur și argint, sticlă de Murano și nu numai.

 

Pandora din argint

Printre cele mai populare și vândute modele se află cele din argint, ce au un preț accesibil. De la modele minimaliste și până la unele cu designuri complexe, doamnele își pot alege preferatele din peste 800 de modele. 

Pandora din aur

Brățările și talismanele Pandora sunt realizate din aur de 14K sau 18K, pot fi simple sau îmbogățite cu sticlă de Murano sau chiar pietre semi-prețioase și prețioase precum diamantul. Acestea sunt o alegere potrivită pentru un cadou pe care dorești să îl oferi unei femei speciale din viața ta.

 

Cum să alegi o Pandora originală pentru un cadou

Indiferent că îți dorești o brățară pentru tine sau intenționezi să o faci cadou cuiva drag, trebuie să știi că portofoliul de produse este foarte bogat. Astfel, poți opta pentru o brățară fixă sau tip lanț, ce poate fi purtată ca atare sau împreună cu talismanele norocoase.

Aruncă un ochi pe sugestiile de mai jos și compune un cadou inedit! 

 

Brățară Pandora cu lanț clasic – un detaliu al bunului gust

Brățara tip lanț este realizată din argint și este finisată manual. Brățara include un disc în formă de inimă, iar se spate poate fi inscripționat un mesaj care să ajungă la sufletul purtătorului. Pe această brățară pot fi atașate până la 13 talismane.

Alege modele ce au o însemnătate anume, astfel că pe lângă un cadou valoros și prețios mizezi și pe emoție. Iar această combinație te ajută să oferi darul perfect.

Dacă persoana căreia dorești să îi oferi un charm Pandora original preferă o anumită tematică atunci o poți ajuta să își îmbogățească minunata colecție cu piese noi.

 

Talisman Pandora în funcție de culoare

Culorile joacă un rol esențial în viața noastră, iar anumite doamne preferă o anumită culoare pe care o exploatează la maxim în garderoba lor. Colecția de talismane Pandora pe culori este generoasă și poți combina talismane simpatice pentru ca purtătorul să aducă un strop de originalitate în orice ținută.

Talisman Pandora în funcție de zodie

Poți alege un talisman din argint 925, încrustat cu pietre delicate și strălucitoare, specific zodiei tale sau a persoanei căreia o dăruiești. Acesta este foarte delicat, se prinde ușor la brățară și poate fi combinat cu o mulțime de alte simboluri.

Talisman Pandora pentru călători

Pasionată de călătorii? Atunci o alegere potrivită sunt pandantivele ce îi vor aduce aminte de toate locurile în care a călătorit și vor reprezenta amintiri prețioase. Cu o brățară Pandora poți crea a un accesoriu în care să captezi cele mai minunate clipe.

Talisman Pandora pentru îndrăgostiți

Dacă vrei să îți exprimi dragostea și aprecierea într-o manieră inedită, atunci un charm Pandora original în formă de inimă este tot ce ai nevoie. Astfel, cu acest gen de cadou cu siguranță vei cuceri definitiv inima persoanei căreia i-o oferi în dar. Acestea sunt deosebite și foarte romantice.

 

Frumusețea brățărilor Pandora constă în faptul că acestea nu sunt doar foarte populare dar pot fi personalizate după bunul plac, urmând o anumită tematică sau, dimpotrivă, poate fi un mix cu lucruri de care posesoarea este pasionată sau care marchează anumite momente importante din viață. Poate fi vorba despre nașterea copilului, căsătorie,  o călătorie, absolvirea unei școli și nu numai.

Surprinde-ți persoana dragă cu un cadou special precum brățări, pandantive, inele, coliere, cercei de care să se bucure mult timp. Asigură-te că furnizorul este de încredere și că produsele sunt autentice. Așa ai garanția că bucuria celui ce o va primi va fi una completă!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->