Piatra lunii - cum sa alegi talismanul potrivit pentru fiecare luna in parte?

 

Pentru a putea oferi un cadou special, este nevoie să te documentezi puțin înainte cu privire la talismanul potrivit pentru fiecare lună în parte. În caz că nu știai, fiecare lună a anului are o piatră prețioasă specifică, astfel încât să faci o surpriză personalizată persoanelor dragi din viața ta. Află din articolul nostru ce talisman se potrivește cel mai bine!

Cum să alegi talismanul potrivit pentru fiecare lună în parte?

Pe site-ul nostru vei găsi o categorie de talismane cu piatra lunii dedicată fiecărei zodii în parte. Legătura dintre culorile pe care le-am ales va deveni imediat evidentă, după ce îți vom expune pe scurt câteva detalii referitor la pietrele norocoase ale fiecărei luni de naștere în parte. Iată ce opțiuni ai la dispoziție: 

 

1. Talismanul lunii Ianuarie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Piatra lunii ianuarie este garnetul, care în general se găsește sub o nuanță intensă de roșu. Poți purta charm-ul nostru atât la brățări din gama Pandora, cât și la coliere. Garnetul este considerat a fi o piatră prețioasă vindecătoare, în special în cazul problemelor asociate cu fluxul sangvin și inima. Prietenii tăi din zodia capricornului cu siguranță se vor bucura să primească un astfel de dar!

 

2. Talismanul lunii Februarie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Piatra prețioasă a lunii februarie este ametistul, care se găsește în nuanțe variate de violet deschis până la violet intens. Reflexiile trandafirii ale acestuia exprimă ideea iubirii nemuritoare, ceea ce îl face un cadou excelent pentru femeile născute sub zodia vărsătorului. Aceste firi creative și pline de viață cu siguranță se vor bucura de un astfel de talisman, care are darul de a aduce calmul și armonia în casă.  

 

3. Talismanul lunii Martie

 

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Piatra prețioasă a lunii martie și a nativilor din zodia pești este acvamarinul. Termenul se traduce prin "apă de mare", iar în trecut se considera că această piatră prețioasă le aduce noroc marinarilor care pornesc la drum. O astfel de nuanță ușor pastelată completează perfect un talisman confecționat din argint, așa că adaugă-l acum la colecția ta!  

 

4. Talismanul lunii Aprilie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Nativii din zodia berbecului și persoanele născute în luna aprilie sunt onorate prin puterea magică a diamantului! Aceasta este piatra prețioasă reprezentativă pentru ei, aspect pe care noi l-am integrat prin intermediul unui talisman norocos în nuanțe de alb transparent. Poartă acest charm sau oferă-l cadou persoanelor dragi din viața ta, născute în această magnifică lună! 

 

5. Talismanul lunii Mai

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Piatra lunii mai este smaraldul, ceea ce face acest talisman un cadou ideal pentru nativii născuți sub zodia taurului. Verdele aprins al acestei bijuterii va fura privirile tuturor celor din jur, fie că este purtată la gât sau atașată unei brățări. Conform vechilor egipteni, această piatră reprezintă un simbol al fertilității și renașterii.

 

6. Talismanul lunii Iunie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Piatra prețioasă reprezentativă pentru luna iunie este chiar perla, un element delicat și rafinat, potrivit oricărei femei cu stil. Talismanul nostru conține nuanțe de roz pudrat, astfel încât efectul bijuteriei să fie și mai scânteietor. Oferă în dar acest charm unui nativ din zodia gemenilor sau poartă-l chiar tu, pentru un spor de noroc și eleganță! 

 

7. Talismanul lunii Iulie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Torida lună iulie este reprezentată prin rubin, o piatră prețioasă asociată cu iubirea, pasiunea și puterea. Datorită nuanței intense a talismanului nostru, orice nativ din zodia racului sau persoană născută în luna iulie se va bucura de sclipirea magnetică a bijuteriei, purtată la un colier sau o brățară din gama Pandora. 

 

8. Talismanul lunii August

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Ultima lună a verii este reprezentată prin vitalitatea peridotului, o piatră prețioasă care simbolizează pacea mentală și sănătatea fizică. Datorită culorii sale deosebite, a mai fost numită și “piatra extraterestră”, ceea ce face talismanul un cadou ideal și pentru fanii genului SF.

 

9. Talismanul lunii Septembrie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Persoanele născute în luna septembrie au drept reprezentant safirul, o piatră prețioasă care le conține perfect profunzimea și înțelepciunea nativilor din zodia fecioarei. Acest albastru intens regăsit în talismanul nostru reprezintă culoarea ideală și pentru inelele de logodnă, deoarece safirul mai simbolizează, totodată, fidelitatea și sinceritatea.  

 

10. Talismanul lunii Octombrie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Luna octombrie este reprezentată prin opal. Irizațiile sale pot cuprinde în sine nuanțe variate. De aceea, ne-am gândit să concepem acest talisman pentru tine și pentru toți nativii zodiei balanță. Această simpatică bijuterie îți va însenina zilele și îți va produse o stare de bine, împreună cu puterile vindecătoare ale argintului 925.

 

11. Talismanul lunii Noiembrie

 

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Topazul, piatra prețioasă a lunii noiembrie, poate fi regăsit în nuanțe de verde, albastru, roz, portocaliu, dar și galbenul mieros pe care noi l-am ales pentru acest talisman. Se spune că atunci când îl porți vei fi înzestrat cu înțelepciune, iar stările de spirit negative vor dispărea.  

 

12. Talismanul lunii Decembrie

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Ultima lună a anului este încununată de tanzanit, o piatră prețioasă de un albastru strălucitor. Nuanțele de albastru pot varia de la albastru închis la acest azuriu pe care l-am ales pentru talisman. Pandantivul în formă de inimioară poate fi purtat de nativii zodiei săgetător, cât și de alte persoane născute în luna decembrie. 

Sperăm că informațiile pe care ți le-am oferit îți vor fi de ajutor în alegerea talismanului potrivit pentru luna ta de naștere sau pentru aniversările prietenilor.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->