Sarbatoreste iubirea cu Pandora: Descopera o noua colectie pentru toti cei dragi

Iarna este sezonul cadourilor și al sărbătorilor care se învârt în jurul ideilor de generozitate, unitate și iubire. De la Crăciun, până la Valentine’s Day, ai suficiente ocazii la dispoziție pentru a-i surprinde pe cei dragi cu gesturi însemnate și amintiri dintre cele mai prețioase.

Colecția Cycle A de la Pandora se adresează acestor momente speciale, car epot fi marcate cu ajutorul unei bijuterii deosebite, care înglobează pasiunea simțită pentru persoana iubită, dar și aprecierea față de un părinte sau un copil. Descoperă magia pandantivelor, talismanelor, cerceilor și a brățărilor din oferta noastră:

  • Talismane cu semnificații puternice
  • Coliere cu inimioare
  • Talismane cu cerc al eternității
  • Talismane cu detalii spectaculoase

Talismane cu semnificații puternice

Bijuteriile pe care le porți zi de zi devin mai mult decât accesorii pentru ținutele tale și se transformă în elemente semnătură ale personalității tale și ale aspirațiilor la care visezi zi de zi. De aceea, un talisman cu impact și semnificație puternică te va ajuta să ai mai multă încredere și să o transmiți celor din jur. Poți chiar să le dăruiești celor pe care vrei să îi ocrotești și să-i ții aproape în zilele speciale, precum aniversările sau de Ziua Îndrăgostiților.

Talismanul de tip dreamcatcher are o puternică energie spirituală și se potrivește acelei femei interesate de aspectul vieții care transcede realitatea. Dreamcatcherele sunt cunoscute ca obiecte realizate manual, din elemente naturale precum crenguțe, pene, ațe, dar și diverse biluțe, care protejează oamenii de coșmaruri și vise neplăcute în timpul nopții. Acestea au aspectul unei pânze de păianjen, tocmai pentru a bloca spiritele rele. Talismanul Pandora îi va transmite persoanei iubite cât de mult îți dorești ca aceasta să fie mereu în siguranță și fericită, indiferent unde s-ar afla.

Anul 2022 este Anul Tigrului în calendarul chinezesc, iar talismanul Tigru chinezesc surprinde imaginea fioroasă, dar elegantă a acestui animal impunător. Noul an chinezesc a început în prima zi de februarie, iar tigrul este asociat cu învingerea răului și a aspectelor negative din viața tuturor. În principiu, Anul Tigrului poate reprezenta renașterea și revenirea la normalul cu care a fost obișnuită întreaga lume înainte de pandemie, dar și dezvoltare pe plan personal. Alege acest talisman Pandora pentru persoana puternică din viața ta, care te învață cum să depășești momentele grele.

Coliere cu inimioare

Cum poți sărbători mai frumos iubirea decât prin colierele cu inimioare dăruite persoanei dragi ție? Indiferent că sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobete, colecția Cycle A îți pune la dispoziție modele inedite finisate cu argint și placate cu aur roz, pentru a scoate în evidență stilul delicat al celor care se bucură de aceste coliere.

Colierul cu inimioară strălucitoare deschisă scoate în evidență ideea de inimă „imperfectă”, datorită formei neregulate a pandantivului. Acesta se potrivește unei persoane care vrea să încalce regulile prin originalitate, indiferent că este vorba de stilul vestimentar sau de abordarea față de viața personală. De asemenea, cadoul poate semnifica natura iubirii dintre oameni, care este, adesea, imperfectă. Însă greșelile pot fi rezolvate prin comunicare și cadouri care subliniază dorința și afecțiunea.

 

Colierul cu inimă pavé și aripi de înger este potrivit pentru prezența angelică din viața ta, indiferent că este vorba despre iubita, mama, fiica sau dacă dorești, ca femeie, să-ți faci un cadou special pentru a te răsfăța. Pandantivul generos este suficient de fin pentru a fi integrat în ținutele office sau la rochia de seară purtată cu ocazia cinei de aniversare a căsniciei.

Talismane cu cerc al eternității

Talismanul elegant care poate fi folosit ca o pată de culoare pentru un outfit, va accesoriza cu succes o brățară subțire purtată zilnic. Poți alege culorile pe care le preferi tu sau persoana iubită, în special dacă are o nuanță preferată, pe care o asortează la fiecare ținută.

Dacă nu vrei să dai greș și preferi o opțiune cât mai sigură și delicată, optează pentru Talisman cu cerc al eternității din nacru alb. Nacrul, cunoscut ca sidef, este Mother of Pearls, adică structura din jurul unui mare număr de scoici și moluște. Acest talisman cu perlă poate fi ales dacă îți dorești să eviți cristalele colorate, însă acestea sunt la fel de potrivite pentru femeile curajoase în alegerile lor vestimentare.

Talismane cu detalii spectaculoase

Talismanele aduc, într-adevăr, o notă de eleganță și originalitate oricărui accesoriu prețios. În special cele cu design detaliat și deosebit vor atrage cu ușurință atenția privitorilor. În aceeași notă merită menționat talismanul strălucitor cu ochiul atoatevăzător, finisat cu pietre lucioase și cu un aspect delicat, dar și original în același timp. Ochiul reprezintă cunoașterea și autocunoașterea, dar și energia pozitivă pe care purtătoarea acestei bijuterii o captează. Talismanul este împodobit cu cristale mici, strălucitoare, culorii vii și detalii impresionante.

Talismanul cu cheie și lacăt poate deveni simbolul unei uniuni perfecte, pe care o sărbătorești de Valentine’s Day sau odată cu aniversarea unui număr frumos de ani împreună. Talismanul lacăt cu inimă și trandafir este finisat din argint 925, iar designul își are origine în podurile cu lacăte care se găsesc în aproape toate orașele lumii. Poți declara iubire veșnică persoanei dragi prin mesajul inscripționat pe lacăt - „I love you more than anything”.

Dacă preferi un alt model, ai mai multe opțiuni din aceeași categorie de lacăt și cheie pentru inima ta sau a persoanei iubite. Talismanul tip pandantiv cu cheie și lacăt este placat cu aur roz de 14 k și este compatibil atât cu brățări, cât și cu coliere.

Iubirea se sărbătorește diferit cu bijuteriile Pandora. Acestea îți oferă posibilitatea de a te deschide și de a lăsa persoana iubită să-ți vadă intențiile la adevărata valoare. Iar dacă îți cauți un cadou doar pentru tine, ai la dispoziție colecția Cycle A care se adresează tuturor gusturilor în materie de bijuterii.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare

-->