Formular schimb și retur

Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră!

Dacă doriți să schimbați sau să returnați un produs, vă rugam printați și completați formularul de schimb și retur pe care îl găsiți AICI.  Produsele pot fi returnate sau schimbate în termen de maxim 14 zile de la data livrării.

După completarea formularului, vă rugăm să trimiteți produsele împreuna cu formularul completat prin Fan Curier la următoarea adresă:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Biroul Fig Jewellery Cluj-Napoca, Cod Poștal 400228, Telefon: 0376 448 175

Produsele achiziționate prin intermediul site-ului pot fi schimbate/returnate doar la adresa menționată mai sus; se aplică aceeasi politică si pentru defectele de fabricație.

Modalitate trimitere schimb/retur către noi

Accesați site-ul www.retur.fancourier.ro și căutați magazinul BIJUTERII FIG în secțiunea Magazine partenere. După ce ați selectat brand-ul BIJUTERII FIG , bifați Accept termenii și condițiile FAN Courier, cât și termenii și condițiile BIJUTERII FIG  și dați click pe butonul Continuare către retur. Completați datele dumneavoastră cerute în formular și dați click pe Salvează AWB pentru ca un curier să preia coletul dumneavoastră și să îl aducă la centrul nostru. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.

*Vă rugăm să țineți cont că taxele de transport aferente schimbului sau returului vor fi suportate de către dumneavoastră (atât tur cât și retur).