Cum sa iti intretii si ingrijesti bijuteriile Pandora?

Folosește setul de îngrijire Pandora pentru a curăța bijuteriile tale Pandora. Instrucțiunile de întreținere sunt incluse în setul de îngrijire, însă dacă ai neclarități, adresează-te unui specialist local în domeniul bijuteriilor sau celui mai apropiat magazin Pandora înainte de a curăța bijuteriile.

Instrucțiuni generale

Lustruiți frecvent cu o lavetă moale pentru lustruire pentru a menține luciul bijuteriei. Poți utiliza setul de îngrijire aprobat Pandora pentru a menține aspectul bijuteriilor tale. O lavetă de lustruire nu îndepărtează zgârieturile, așa că este important să-ți protejezi bijuteriile conform detaliilor următoare.

Pași de urmat:

1/6 Păstrarea separată a bijuteriilor

Păstrați bijuteriile separat într-o casetă de bijuterii sau într-un săculeț care previne deteriorările, la distanță de suprafețele abrazive.

2/6 Expunerea la lumina solară

Evitați expunerea pe perioade lungi de timp a perlelor de cultură de apă dulce și a pielii la razele solare directe sau la lumină puternică, pentru a preveni decolorarea acestora.

3/6 Manipulați bijuteriile cu grijă

În special perlele, talismanele din sticlă și talismanele realizate integral din pietre țintuite pe un miez metalic. Manevrați-le cu atenție pentru a nu cădea pe pardoseală și pentru a evita impactul cu suprafețe dure, deoarece acest lucru le poate deteriora.

4/6 Păstrați bijuteriile în stare uscată

Nu purtați bijuteriile atunci când înotați, faceți baie și alte exerciții fizice/sportive și limitați contactul cu machiajul, cremele, parfumurile și loțiunile.

5/6 Afectarea capacității de a se închide

Elementele de prindere din silicon ascunse de pe talismanele noastre cu fixare ușoară contribuie la fixarea acestora într-o poziție perfectă pe o brățară. Expunerea la agenții de curățare și substanțe chimice sau fluctuații de temperatură poate afecta capacitatea acestor elemente de a se închide.

6/6 Ce trebuie evitat?

Evitați utilizarea agenților de lustruire a argintului, a agenților lichizi pentru curățarea argintului, metoda de curățare cu ultrasunete și agenții chimici agresivi.

Sfaturi de îngrijire rapidă

Bijuteriile trebuie să fie ultimele articole pe care le adăugăm ținutei noastre dimineața și primele pe care le dăm jos seara. Asigurați-vă că bijuteriile dvs. sunt supuse unei verificări anuale realizate de un bijutier profesionist, pentru a garanta faptul că sistemele de închidere, elementele de montare și detaliile lipite sunt bine fixate.

Cum să-ți cureți bijuteriile Pandora?

De la Pandora Moments la Pandora Me și Pandora Reflexions, instrucțiunile de curățare de mai jos acoperă toate bijuteriile și colecțiile Pandora. Alege instrucţiunile de întreţinere care se potrivesc cu bijuteriile tale.

Vezi aici ghid video complet pentru îngrijirea bijuteriilor tale Pandora.

Cât de des trebuie să cureți bijuteriile?

Îți recomandăm să apelezi o dată pe an la un bijutier pentru a-ți verifica bijuteriile Pandora. Dacă ești în căutarea unui loc unde să-ți cureți inelele sau bijuteriile, nu uita că magazinul tău local Pandora este locul potrivit pentru o curățare profesională și pentru verificarea țintuirii pietrelor.

Cum să-ți cureți și să-ți întreții bijuteriile Pandora?

Lustruiește frecvent bijuteriile Pandora cu o lavetă moale pentru lustruire pentru a le menține luciul. Netezește bijuteriile din argint 925 cu partea albă a lavetei de lustruire – conține o soluție de curățare delicată care este formulată specific pentru metalul nostru emblematic. Pentru metale placate, precum placarea cu aur roz de 14 k și placarea cu aur de 14 k, utilizează partea roz netratată a lavetei de lustruire. Poți utiliza setul de îngrijire Pandora aprobat pentru a curăța inelele, brățările, talismanele, colierele, pandantivele și cerceii Pandora. Înainte de a utiliza setul, consultă instrucțiunile de îngrijire a pietrelor individuale de pe pagina corespunzătoare din acest ghid de bijuterii pentru a te asigura că-ți îngrijești materialele suplimentare de pe bijuteriile tale în modul recomandat. Când folosești soluția neagresivă de curățare Pandora, lasă bijuteriile înmuiate în aceasta timp de aproximativ două minute, iar apoi urmează instrucțiunile de lustruire. Nu utiliza pastă de dinți sau produse abrazive agresive când le cureți și evită utilizarea dispozitivelor de curățare cu ultrasunete care pot cauza daune.

De ce bijuteriile își pierd luciul?

Când argintul este expus aerului o lungă perioadă de timp, este foarte probabil ca acesta să oxideze și să prezinte o nuanță mai închisă. Nu te îngrijora însă, acesta este un lucru absolut normal. Pentru a le restaura aspectul original, utilizează setul de îngrijire Pandora pentru ca bijuteriile tale preferate să devină din nou lucioase și strălucitoare. Introdu inelul, brățara, colierul, cerceii sau talismanul tău în soluția de curățare delicată timp de câteva minute, iar după ce le scoți din soluție, folosește o mică perie pentru a îndepărta murdăria existentă. Apoi, usucă și netezește bijuteriile cu partea albă a lavetei de lustruire – conține o soluție de curățare delicată care este formulată specific pentru argint 925. Pentru metale placate, precum placarea cu aur roz de 14 k și placarea cu aur de 14 k, utilizează partea netratată a lavetei de lustruire. Asta este tot! Bijuteriile tale Pandora vor arăta ca noi.

Cum să-ți păstrezi bijuteriile Pandora?

O lavetă de lustruire nu îndepărtează zgârieturile, așa că este important să vă protejați și bijuteriile Pandora. Păstrați bijuteriile separat într-o casetă de bijuterii sau într-un săculeț care previne deteriorările, la distanță de suprafețele abrazive. Nu purtați inelele atunci când înotați, faceți baie și alte exerciții fizice/sportive și limitați contactul cu machiajul, cremele, parfumurile și loțiunile. Există și câteva medii și produse pe care trebuie să le eviți când vine vorba de bijuteriile tale. Încearcă să păstrezi bijuteriile ferite de temperaturi extreme, precum lumina solară directă, temperaturile foarte scăzute și umiditatea.

Unde poți achiziționa setul de îngrijire Pandora?

Setul nostru de curățare este disponibil în magazinele noastre din Cluj și Sibiu, dar și online; nu uita să cumperi setul nostru de curățare data viitoare când îți cumperi alte bijuterii. De asemenea, nu uita că îți poți curăța toate tipurile de bijuterii și metale cu sau fără pietre, cristale artificiale, e-Mail și perle, cu ajutorul setului de îngrijire Pandora.

Setul de îngrijire Pandora

Folosește setul de îngrijire Pandora pentru a curăța bijuteriile tale Pandora. Instrucțiunile de întreținere sunt incluse în setul de îngrijire, însă dacă ai neclarități, adresează-te unui specialist local în domeniul bijuteriilor sau celui mai apropiat magazin Pandora înainte de a curăța bijuteriile.

 

Află despre factorii unici Pandora

Factorii unici ai bijuteriilor Pandora definesc modul în care materialele noastre evoluează în timp, oferindu-le un aspect mai unic.

Compatibilitate

Brățările Pandora Moments, Pandora Reflexions și Pandora Me au propria lor serie de talismane special create. Poți purta brățările diferite împreună (de exemplu, suprapunând și combinând diferite colecții împreună), însă nu poți interschimba talismanele deoarece au diferite modele și funcționalități. Trebuie să potrivești talismanul corect cu brățara potrivită pentru a împiedica deteriorările inutile și pentru a-ți menține bijuteriile acoperite de garanție.

 

Brățări

Pandora are o gamă extinsă de brățări și brățări fixe pe care le poți purta cu talismane, pentru a-ți exprima personalitatea și stilul. Pandora Moments poate fi purtat complet cu talismane. Pe brățările Pandora Reflexions, poți fixa maxim șapte talismane. Brățările din piele pot fi purtate cu până la nouă talismane, iar brățările din fire textile pot fi purtate cu patru talismane. Brățara fixă Pandora Me și brățările cu lanț clasic pot fi purtate cu maxim 30 de talismane de tip pandantiv Pandora Me. Brățara și colierul cu verigi Pandora Me pot fi purtate cu maxim opt pandantive pe fiecare dintre cele trei verigi ce pot fi deschise.

Pandantivul O Pandora Moments și suportul pentru talismane O Pandora Moments
  • Pandantiv O Pandora Moments: Micul pandantiv O poate fi purtat cu maxim trei talismane;
  • Pandantivul O mediu poate fi purtat cu maxim cinci talismane, iar pandantivul mare poate fi purtat cu până la șapte talismane în total. Rețineți că o mică serie de talismane late nu se potrivesc pe un pandantiv O Pandora Moments de mici dimensiuni. Trebuie să folosiți un lanț de colier care poate susține greutatea talismanelor, ideal un colier cu lanț clasic.
  • Suport pentru talismane O Pandora Moments: Poți adăuga până la șapte talismane/pandantive pe suportul de talismane O Pandora Moments. Când porți un pandantiv O Pandora Moments, poți adăuga maxim cinci talismane/pandantive. Dacă îl porți la gât, adaugă-l pe un colier cu lanț clasic.
  • Pandantivul O Pandora Moments și suportul de talismane O Pandora Moments sunt compatibile cu talismane Pandora Moments.

Mărimea brățării

  • Pandora Moments și Pandora Me: O mărime potrivită pentru o brățară cu talismane sau o brățară fixă înseamnă că între încheietura mâinii tale și brățară nu trebuie să existe spațiul mai mare decât grosimea degetului mare de la mână. Măsurați-vă încheietura și mai adăugați 1-2 cm.
  • Brățările cu lanț clasic Pandora Moments vor deveni puțin mai largi atunci când adaugi talismane, mărind gradul de încărcare. Prin urmare, îți recomandăm să începi cu o mărime destul de ajustată pe mână. Pentru mai multe informații, consultați ghidul mărimilor.

Brățară Pandora Reflexions oxidată

Pentru curățare, folosește apă curentă și șterge-o cu un șervețel de hârtie. Curăță sistemul de închidere cu o lavetă de lustruire Pandora, fără a freca firele împletite ale brățării deoarece stratul oxidat poate fi deteriorat sau îndepărtat.

Ghidul mărimilor brățărilor

Folosește ghidul mărimilor brățărilor Pandora pentru a găsi mărimea corectă pentru brățările noastre diferite.

Vizualizare ghid al mărimilor.

 

Pandora Reflexions

Îți recomandăm să porți brățările Pandora Reflexions mai aproape de încheietură deoarece talismanele compatibile ale brățării au o formă mai plană și nu ocupă atât de mult spațiu. O mărime mai fixă previne și rotirea talismanelor. Deoarece brățările Pandora Reflexions nu se lărgesc în timp la fel ca brățările cu lanț clasic Pandora Moments, o mărime mai fixă este considerată a reprezenta mărimea încheieturii tale plus spațiul corespunzător grosimii a cel mult unui deget adăugate între brățară și încheietură. Poți alege, desigur, să-ți porți brățara într-o mărime mai largă. Recomandările legate de mărimile brățărilor cu lanț clasic Pandora Reflexions sunt identice cu cele aplicabile pentru brățara originală Pandora Reflexions cu fir metalic împletit.

 

 Reacții alergice

Bijuteriile Pandora sunt confecționate din materiale de înaltă calitate incluzând argintul 925, aurul de 14 k și amestecurile unice de metale placate cu aur roz de 14 k și aur de 14 k. Fără nichel adăugat în aliajele noastre de argint și aur, clientele noastre prezintă rareori reacții alergice. Totuși, anumite bijuterii pot conține cantități mici de nichel care apar în mod natural. Cantitatea de nichel este atât de mică încât doar persoanele care sunt hipersensibile la nichel pot reacționa la aceasta.