< LUMEA PANDORA

ISTORIA
NOASTRĂ

Vezi colecția

Brandul danez de bijuterii a început să creeze bijuterii cu ajutorul cărora femeile din întreaga lume isi spun poveștile.

Talismane care spun o mulțime de povești

Pandora a început să creeze talismane în 2000. Fiecare dintre ele are o semnificație și uneori sensuri multiple – unul este dat de designer, iar celălalt de femeia care le poarta și le ingrijeste. Fie că aduce aminte de o culoare sau un model, fie că este un omagiu adus unei țări, unei ocazii, eveniment sau persoană, fiecare talisman spune povestea unică a femeii care îl poartă și își exprimă stilul unic. Talismanele noastre sunt purtate cu drag la bratari si coliere si concepute astfel incat fiecare femeie să le poata purta in felul ei.

INSPIRAȚIE

Descoperă colecția noastră de talismane

CUMPĂRĂ ACUM

Din anul 1982 la anul 2019 

Descoperă mai multe

Dezvoltare durabilă

În calitate de cel mai mare producător de bijuterii din lume, suntem hotărâți să ne reducem amprenta climatică și să atingem neutralitatea carbonului până în 2025. Aflați mai multe despre activitățile noastre pentru dezvoltare durabilă.

VEZI MAI MULTE

Împărtășește visurile tale

Bijuteriile Pandora arată ceea ce este în inima ta. Exprimă-te cu ajutorul talismanelor care te definesc.

VEZI MAI MULTE

Materiale

Pandora pune multă dragoste nu numai în găsirea celor mai bune materiale care stau la baza obținerii unei bijuterii, ci și în alegerea celor care ajută la protejarea planetei noastre.

VEZI MAI MULTE