Politica de Retur

Pentru noi, satisfacția dumneavoastră este garanția noastră. Dacă, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția făcută, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar dacă sunt intacte, în starea lor inițială şi dacă sunt însoțite de documentele de achizitie (factură/bon fiscal şi garanţie în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 zile de la data livrării. Dacă motivul returnării constă în dimensiunea necorespunzătoare a produsului, aceasta va fi schimbată în termen de 14 zile de la data în care Vânzătorul a primit produsul necorespunzător înapoi. Daca nu vom putea schimba dimensiunea produsului, banii vor fi rambursati in termen de 14 zile de la primirea coletului de către Vânzător.

Vă recomandăm să trimiteţi produsele returnate printr-o companie de curierat cu asigurare şi cu posibilitate de urmărire a traseului. De asemenea, recomandăm clienților să solicite o asigurare pentru a acoperi prețul de achiziție al produselor returnate. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condiţiile de retur mai sus prezentate.

Pentru a realiza un retur vă rugăm să accesați secțiunea Formular de schimb și retur pe care o găsiți AICI

După completarea formularului vă rugăm să trimiteți produsele împreuna cu formularul completat prin Fan Curier sau Urgent Cargus la următoarea adresă:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Biroul Fig Jewellery Cluj-Napoca, Cod Postal 400228, Telefon: +40 725 981 283

*Vă rugăm să țineți cont că taxele de transport aferente nu vor fi restituite și rămân în sarcina dumneavoastră.

  • Produsele Pandora achizitionate in perioada 21.11- 24.12.2022 pot fi schimbate pana la data de 15.01.2023.
  • Pe aceasta cale dorim sa va amintim ca returul este posibil doar in cazul in care produsul nu a fost deloc purtat si este insotit de bonul fiscal – in caz contrar returul nu va putea fi efectuat!
-->