Politica de Retur

Pentru noi satisfacția dumneavoastră este garanția noastră. Dacă, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția făcută, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar dacă sunt intacte, în starea lor inițială şi dacă sunt însoțite de documentele de achizitie (factură/bon fiscal şi garanţie în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 zile de la data livrării. Dacă motivul returnării constă în dimensiunea necorespunzătoare a produsului, aceasta va fi schimbată în termen de 14 zile de la data în care Vânzătorul a primit produsul necorespunzător înapoi. Daca nu vom putea schimba dimensiunea produsului, banii vor fi rambursati in termen de 14 zile de la primirea coletului de către Vânzător.

Vă rugăm să tineti cont că taxele de transport aferente nu vor fi restituite şi rămân în sarcina dumneavoastră.

Vă recomandăm să trimiteţi produsele returnate printr-o companie de curierat cu asigurare şi cu posibilitate de urmărire a traseului. De asemenea, recomandăm clienților să solicite o asigurare pentru a acoperi prețul de achiziție al produselor returnate. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condiţiile de retur mai sus prezentate.

Adresa de retur: Strada Avram Iancu 492-500, Comuna Florești, Cod Poștal 407280, Cluj-Napoca, magazin PANDORA, incinta VIVO Mall, intrarea nr. 3, Telefon: 0725 981 283

-->