LUMEA PANDORA

Dezvoltare
durabilă

Vezi colecția

În calitate de cel mai mare producător de bijuterii din lume, scopul nostru este să reducem impactul negativ asupra climei și să obținem un bilanț neutru al emisiilor de carbon în operațiunile noastre până în 2025. Aflați mai multe despre activitățile noastre pentru dezvoltare durabilă.

Pe drumul spre un circuit închis

Pandora urmărește în mod constant un model circular de utilizare a materialelor și deșeuri, inclusiv prin utilizarea aurului și argintului care pot fi reciclate la nesfârșit.

Reciclare la un nivel de 90%

Ne străduim continuu să reducem nu numai emisiile de dioxid de carbon, ci și amprenta noastră ecologică generală. Anul trecut, 90% din deșeurile din fabricile noastre de producție au fost reciclate.

Unități de producție ”verzi”

Unitățile de producție Pandora din Thailanda se numără printre cele mai moderne și mai eficiente din punct de vedere energetic din industrie. Jumătate din consumul nostru global de energie are loc acolo, motiv pentru care, din 2020, folosim doar energie regenerabilă, obținută din instalații solare locale. În același timp, facem tot posibilul să reducem deșeurile, să gestionăm eficient apa și să reciclăm.

Pandora în Tailanda

Facilitățile noastre de producție din Thailanda oferă condiții de lucru sigure pentru peste 11.000 de angajați. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că toți cei care lucrează acolo au acces la asistență medicală - desfășurăm campanii și programe educaționale care încurajează îngrijirea holistică pentru sănătate, oferim îngrijiri medicale 24 de ore pe zi, acces la bibliotecă, cantină în unitatea de lucru și multe altele.

Aprovizionarea responsabilă cu materii prime

Influența furnizorilor

Ne străduim să lucrăm cu furnizori care împărtășesc abordarea noastră cu privire la dezvoltarea durabilă. În ultimii ani, Pandora și-a aliniat programul de aprovizionare responsabilă cu obiectivele dezvoltării durabile. Abordarea noastră bazată pe categorii de aprovizionare responsabilă este concepută pentru a ajuta să atingem obiectivele în trei domenii: responsabilitate, trasabilitate și transparență.

Obiectivele dezvoltării durabile

Pandora sprijină Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Strategia noastră se bazează pe patru obiective privind domeniile în care ne putem schimba cel mai mult.

Descoperă mai multe

Măiestrie

Fiecare nouă colecție Pandora ridică standardele în materie de măiestrie și design.

AFLĂ MAI MULTE

Împărtășește visurile tale

Bijuteriile Pandora arată tot ceea ce se află în inima ta. Exprimă-te cu ajutorul talismanelor care te definesc.

DESCOPERA MAI MULT

Materiale

Pandora pune multă dragoste nu numai în găsirea celor mai bune materiale care stau la baza obținerii unei bijuterii, ci și în alegerea celor care ajută la protejarea planetei noastre.

AFLĂ MAI MULTE