Termeni și Condiții

Termeni legali 

SC FIG JEWELLERY ROMANIA SRL deține si administrează la adresa www.bijuterii-fig.ro (pe scurt "Site-ul") - un website prin intermediul căruia sunt prezentate informații despre serviciile si produsele furnizate de către Societate, precum și o serie de informații diverse având drept scop promovarea Societății, a serviciilor si produselor sale sau in scopul îndeplinirii unor dispoziții legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea necondiționată a termenilor si condițiilor mai jos arătate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta intre 14-18 ani care au acordul parinților pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre SC FIG JEWELLERY ROMANIA SRL . Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa citiți și sa acceptați aceste condiții și termeni in totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții si termeni.

SC FIG JEWELLERY ROMANIA SRL  își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Condițiile, Termenii sau Prețurile produselor. Utilizatorul confirma că a citit și acceptat aceste Condiții si Termeni in totalitate. În cazul in care nu acceptați Condițiile si Termenii prezentate, va rugăm sa nu mai utilizați acest site.

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafică, simboluri, mărci comerciale, logo-uri) elemente de grafică web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a SC FIG JEWELLERY ROMANIA SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor in vigoare. Conținutul site-ului www.bijuterii-fig.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea scrisă anticipată a reprezentanților SC FIG JEWELLERY ROMANIA SRL.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere.

Raportează Încălcarea Drepturilor de Autor

Dacă crezi că conținutul de pe acest site încalcă drepturile tale de autor conform Legii nr. 365/2002 și HG 1308/2002, te rugăm să ne informezi prin email la adresa de mai jos:

Adresă de Email pentru Raportări: comenzi@bijuterii-fig.ro

Vă rugăm să includeți în emailul dumneavoastră următoarele informații:

  1. Detalii despre lucrarea protejată de drepturile de autor care se presupune că a fost încălcată.
  2. Descrierea locului unde se găsește conținutul pretins a fi încălcat.
  3. Informații de contact pentru a ne permite să vă putem contacta (nume, adresă, număr de telefon).
  4. O declarație în care confirmați că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau că acționați în numele proprietarului drepturilor de autor și că informațiile furnizate în reclamația dumneavoastră sunt corecte și complete.

Echipa noastră va investiga rapid și va lua măsurile necesare în conformitate cu legea pentru a rezolva orice încălcare semnalată. Vă mulțumim pentru colaborarea dumneavoastră!