Lilou Paris, o adevărata poveste de succes!

Lilou Paris, o adevărata poveste de succes!

Magdalena Mousson-Lestang a început prin a crea bijuterii pentru cei dragi. În 2008, fondatoarea Lilou și-a lansat magazinul online, iar un an mai târziu a deschis primul boutique Lilou în Varșovia, pe strada Mokotowska - în fața căruia s-au format cozi lungi. În 2009, revista Glamour i-a acordat Magdalenei premiul 'Femeia Anului' și a recunoscut-o ca una dintre cele mai talentate femei de afaceri.

 

Pasinea pentru creație

Lilou se caracterizează prin creativitate și dorința de a-și îndeplini visele clienților săi. Toate designurile sunt originale și create într-un studio de design condus de fondatoarea brandului.

 

Unicitatea

Fiecare model de bijuterie este înregistrat la biroul de brevete. O trăsătură caracteristică a brandului o reprezintă capacitatea de a crea compoziții unice.

 

Talismanele Lilou

Purtăm frumusețea în noi, este acolo unde este scris ceea ce este unic - istoria noastră. Magdalena Mousson-Lestang a observat această unicitate încă de la început și a decis să o sărbătorească. Talismanele Lilou aduc noroc și succes. Comemorați un moment special și oferiți putere celor dragi prin dăruirea acestor bijuterii originale.

 

Dezvoltare dinamică

În 2012, Magdalena și-a îndeplinit visul și a deschis primul boutique străin în capitala modei - Paris, pe prestigiosul bulevard Saint Germain. În prezent, brandul are 44 de boutique-uri în trei țări: 41 în Polonia, 2 în Germania și 1 în Franța.

Înapoi la blog