Politica de Retur

Pentru noi satisfacția dumneavoastră este garanția noastră. Dacă, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția făcută, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar dacă sunt intacte, în starea lor inițială şi dacă sunt însoțite de documentele de achiziție (factură/bon fiscal şi garanţie în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 zile de la data livrării. Dacă motivul returnării constă în dimensiunea necorespunzătoare a produsului, aceasta va fi schimbată în termen de 14 zile de la data în care Vânzătorul a primit produsul necorespunzător înapoi. Dacă nu vom putea schimba dimensiunea produsului, banii vor fi rambursați în termen de 14 zile de la primirea coletului de către Vânzător.

 

Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Vă rugăm trimiteți pentru schimb/retur doar produsele care au fost achiziționate online, de pe site-ul nostru, bijuterii-fig.ro. Nu vor fi acceptate produsele achizitionate din niciun magazin.


Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condiţiile de retur mai sus prezentate.

Dacă doriți să schimbați sau să returnați un produs, vă rugam folosiți formularul pe care l-ați primit în colet.

Dacă nu găsiți formularul în colet, vă rugam printați și completați formularul de schimb și retur pe care îl găsiți AICI.

Se aplică aceeași politică și pentru defectele de fabricație.

După completarea formularului, vă rugăm să urmați pașii de mai jos.

 

Modalitate trimitere schimb/retur către noi

Accesați site-ul https://retur.fancourier.ro/  și căutați magazinul BIJUTERII FIG în secțiunea Magazine partenere. După ce ați selectat brand-ul BIJUTERII FIG, bifați Accept termenii și condițiile FAN Courier, cât și termenii și condițiile BIJUTERII FIG și dați click pe butonul Continuare către retur. Completați datele dumneavoastră cerute în formular și dați click pe Salvează AWB, pentru ca un curier să preia coletul dumneavoastră și să îl aducă la centrul nostru. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.

*Vă rugăm să țineți cont că taxele de transport aferente schimbului sau returului vor fi suportate de către dumneavoastră.

 

Dacă optați sa trimiteți cu o altă firma de curierat decât Fan Courier, vă recomandăm să trimiteţi produsele returnate printr-o companie cu asigurare şi cu posibilitate de urmărire a traseului. De asemenea, recomandăm clienților să solicite o asigurare pentru a acoperi prețul de achiziție al produselor returnate. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Vă rugăm să trimiteți produsele împreună cu formularul completat la următoarea adresă:

Str. Corneliu Coposu, Nr. 167, Biroul Fig Jewellery Cluj-Napoca, Cod Poștal 400228, Telefon: 0376 448 175