< LUMEA PANDORA

MEȘTEȘUGUL
NOSTRU

Vezi colecția

Fiecare nouă colecție Pandora ridică standardele în materie de măiestrie și design.

Cu grija si dragoste

Fiecare bijuterie Pandora este finisată manual cu grijă de aproximativ 25 de meșteri. Am pus multă grijă și dragoste în fiecare bijuterie pe care o porți.

Realizat manual, cu grija

Pandora Moments

Simboluri ale oamenilor, pasiunilor, amintirilor și viselor care vă dau puterea de a acționa - vezi colecția care îți spune povestea.

CUMPĂRĂ ACUM

Pandora Timeless

O colecție atemporală, elegantă și universală, care uimește prin strălucirea pietrelor - pentru cei pe care îi iubești și care te iubesc.

CUMPĂRĂ ACUM

Pandora Signature

Evidențiază-ți stilul unic cu bijuterii sofisticate care îți vor scoate în evidență toată strălucirea.

CUMPĂRĂ ACUM

Pandora Me

Fii de nestăpânit, curajoasă și liberă. Arată-ți creativitatea și creează stiluri cu bijuterii care exprimă toate aspectele personalității tale.

CUMPĂRĂ ACUM

De la o idee la un finisaj strălucitor

Condiții care favorizează măiestria

Infrastructura excelentă și accesul facil la materiile prime fac din Thailanda un loc ideal pentru producția bijuteriilor noastre. Suntem mândri că unitățile de producție Pandora din Thailanda sunt un loc sănătos, sigur, baze de dezvoltare și în același timp interesante, care asigură un loc de muncă pentru peste 10.000 de oameni.

Calitate superioară

Fiecare fan Pandora poate fi sigur că bijuteriile sale sunt făcute numai din materiale din surse responsabile. Lucrăm îndeaproape cu furnizorii pentru a ne asigura că respectă standardele noastre etice privind drepturile omului și drepturile muncii, protecția mediului și practicile comerciale corecte.

Marcarea miezului metalic cu însemne distinctive

Fiecare piesă de metal prețios Pandora are unul sau mai multe însemne distinctive care arată din ce metal este făcut miezul.

Descoperă mai multe

Dezvoltare durabilă

În calitate de cel mai mare producător de bijuterii din lume, suntem hotărâți să ne reducem amprenta climatică și să atingem neutralitatea carbonului până în anul 2025. Aflați mai multe despre eforturile noastre referitoare la dezvoltarea durabilă și sustenabilitate

AFLĂ MAI MULTE

Împărtășește visele tale

Bijuteriile Pandora arată ce este în inima ta. Exprima-te cu talismanele care te definesc.

DESCOPERĂ MAI MULT

Materiale

Pandora pune multă dragoste nu numai în găsirea celor mai bune materiale care stau la baza obținerii unei bijuterii, ci și în alegerea celor care ajută la protejarea planetei noastre.

AFLĂ MAI MULTE