IDEALE PENTRU TOȚI

MICI GESTURI
DE IUBIRE

Vezi colecția

Sărbătorește din toată inima

Micile gesturi de dragoste sunt formate din momente cotidiene care vă vor aduce satisfacție pentru mult timp. Un efort special care spune: „Însemni mult pentru mine”. Pentru fiecare mic gest de dragoste, fiecare poveste de dragoste, poți găsi bijuteria perfectă și un moment care merită sărbătorit. Te invităm să ni te alături în această Zi a Îndrăgostiților pentru a împărtăși povestea voastră.

Împărtășește dragostea

Arată-ne câteva gesturi mici de dragoste - adaugă hashtag-ul #PandoraLittleActsofLove by @theofficialpandora. Vrem să vedem bucuria fiecărui cadou despachetat! Dăruiește unul dintre noile talismane tip lacăt pentru a reaminti persoanei dragi că deține cheia inimii tale. Sau surprinde-o cu un set clasic de Ziua Îndrăgostiților: bijuterii și talismane cu motive strălucitoare în fomă de inimă.

Arată-ți dragostea cu noua noastră colecție

O modalitate grozavă de a-ți exprima dragostea - talismanele noastre tip lacăt și cheie sunt simboluri frumoase ale sentimentelor tale. Două talismane într-unul: poartă un lacăt ca pandantiv sau talisman pe brățară, iar persoana iubită poate purta cheia lacătului - și a inimii tale. Inspirat de lacătele atârnate de îndrăgostiții pe podurile din întreaga lume, poartă și împărtășește acest element Pandora ca simbol al iubirii moderne. Tips: Se poate combina cu noul nostru talisman în formă de inimă ca un simbol al iubirii necondiționate.

Descoperă Pandora

Vizitați ghidul nostru de cadouri 

Vei găsi cadouri pentru toți cei apropiați, pentru toate tipurile de ocazii, mari sau mici.

CUMPĂRĂ ACUM

Trimite-le celor dragi un indiciu

Spune-le la ce visezi cu adevărat în această Zi a Îndrăgostiților.

Cadouri de vis de Ziua Îndrăgostiților

De la talismane simbolice la seturi cadou atent concepute, îți poți exprima dragostea într-un număr infinit de moduri.

CUMPĂRĂ ACUM